Смілянську майстриню привітали з ювілеєм


Патрульні відшукали п’яного водія, який вітк з місця ДТП

Учора інспектори отримали виклик про те, що на вулиці Крилова водій автомобіля ВАЗ здійснив наїзд на паркан та зник з місця події.


За крадіжку чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі

За процесуального керівництва Черкаської прокуратури повідомлено про підозру 41-річному жителю Городищенського району у замаху на крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану. Зловмисника посадили під варту.


Понад 80 громадян звернулися на “гарячу лінію” Черкаського району за два тижні

Майже за два тижні у березні на телефони «гарячої лінії» Черкаського району звернулись 86 громадян, мешканців Черкас та Черкаського району.


За викрадення людини чоловікам загрожує до 5 років за ґратами

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури оголошено підозру 35-річному та 32-річному чоловікам за фактом незаконного позбавлення волі людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб


Рятувальники ліквідували пожежу надвірної споруди

27 березня близько 17:00 у селі Чаплинка Лисянської територіальної громади, виникла пожежа в надвірній споруді на вулиці Центральній.


Понад 200 млн на армію зібрали українців через Дію

До збору коштів долучилися понад 200 тисяч українців. Усі кошти перераховуються у фонд «Повернись живим». Завдяки донатам фонд «Повернись живим» вже передав українській армії:


Чоловік вистрелив із рушниці у сусідку, бо та зробила йому зауваження

26 березня в Умані між місцевими мешканцями виник конфлікт. Сталося це через задимлення, яке жінка побачила у сусіда та зробила зауваження.


Освітяни з областей, де точаться бойові дії, можуть підвищити кваліфікацію на Черкащині

Безкоштовний волонтерський проєкт ініціювали педагоги для педагогів на Черкащині. Так, працівники освіти, які потребують термінового підвищення кваліфікації, але які не мають змоги зробити це у своїх регіонах


УВАГА! ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ! 13:27