Вже 2 млн заявок у Дії на виплату 6500 грн в межах єПідтримки

Таку кількість заявок українці подали за 4 дні, інформують у Телеграм-каналі додатку Дія. Програма розрахована на підтримку людей з населених пунктів, де ведуться активні бойові дії.


Чоловіків, які за відсутності власників обікрали будинок, затримали

Правопорушникам загрожує до восьми років позбавлення волі. Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження.


Більшість аптек Черкащини поновили роботу, але є обмеження у видачі ліків

У Черкаській області відпрацювали питання із власниками мереж аптек і Держлікслужбою області. У результаті – більшість аптек на Черкащині вже поновили свою роботу. Про це повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.


У Каневі загорівся будинок. Причини встановлюють

12 березня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в місті Канів виникла пожежа покрівлі приватного двоповерхового житлового будинку.


Укрпошта відновила доставку замовлень з онлайн-магазинів

Укрпошта відновила доставку із найбільших маркетплейсів та інтернет-магазинів: ОLX, prom.ua, Rozetka, eva.ua, а також онлайн-магазини одягу, зокрема, і дитячого, товарів широкого вжитку


Відсторонених педагогів мають поновити на роботі

Відсторонені через відсутність щеплення проти COVID-19 педагоги на період воєнного стану мають бути поновлені на роботі.


Поліцейські припинили незаконне виготовлення алкоголю на Черкащині

Загалом правоохоронці знищили понад 100 літрів алкоголю та сировини для його виготовлення. На власника складено відповідні адміністративні матеріали.


На Світлодарській дузі загинув черкащанин Олексій Кравченко

10 березня 2022 року в результаті артилерійського обстрілу позицій на Світлодарській дузі, загинув водій кулеметного взводу молодший сержант Олексій Васильович Кравченко.


В Україні скасують усі вступні іспити у 2022 році, – МОН

До Верховної Ради України поданий законопроєкт, яким буде скасовано іспити для вступу на всі освітні рівні. Про це 11 березня в коментарі телеканалу Україна 24 повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет


Черкащина може прийняти 25-30 тисяч біженців

Про це в прямому ефірі “18000” заявив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець. За його словами, в області опрацьована система територій і населених пунктів, де є змога розміщувати переселенців.