Смілянська міська лікарня обслуговує всіх громадян України (відео)


Робота медичних закладів та забезпечення ліками у Смілі (відео)


У Черкасах пенсіонер органів внутрішніх справ України затримав крадія

З початком війни черкаські пенсіонери МВС разом із поліцейськими щоденно і в цілодобовому режимі несуть службу з охорони правопорядку на вулицях населених пунктів та затримують правопорушників.


Уряд ухвалив постанову, якою фінансово підтримає українських аграріїв

Результат усього сезону та, без перебільшення, майбутнє нашої держави залежить від того, наскільки якісно ми зможемо організувати проведення весняно-польових робіт.


Радник голови Черкаської ОВА Олександр Скічко про ситуацію в аптеках Черкащини

Ситуація в аптеках Черкащини поволі, але стабілізується. Склади працюють. В Україні поступово формується нова логістика.


Відтепер ціни на пальне в Україні знизяться

Тепер дизпаливо буде коштувати на 5 грн дешевше (зниження з 44,90 до 39,96 за літр). Бензин – на понад 7 грн дешевше (зниження з 43,52 до 35,76 грн за літр).


Черкаський зоопарк запрошує переселенців на безкоштовні екскурсії

Нині у Черкасах мешкає лише офіційно зареєстрованих більше 3 000 переселенців з інших міст України. Міська влада надає їм усіляку підтримку.


СБУ розслідувала хакерську атаку на новинні сайти України

Вчора низка онлайн-ресурсів українських ЗМІ зазнали хакерської атаки з Російської Федерації. Зокрема, на них було розміщено заборонену в Україні символіку, яку серед іншого використовують окупанти.


Чоловіка, який обікрав продавчиню, швидко знайшли та затримали

За процесуального керівництва Уманської прокуратури триває досудове розслідування за фактом крадіжки в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).


Відтепер українці можуть шукати роботу за кордоном через телеграм-канал

Для українців, які виїхали за кордон і шукають там роботу, створено телеграм-канал з вакансіями. Канал має на меті підтримати українців, які опинилися за кордоном через війну в Україні, інформує osvita.ua.