У Смілянському відділі міграційної служби знову можна оформити біометричні документи

22 березня відновлено надання адміністративних послуг із оформлення біометричних документів у Смілянському відділі міграційної служби.


ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ!


Черкаські поліціянтки продовжують плести маскувальні сітки

На Черкащині лунають сигнали повітряної тривоги, і це не навчання! Тим часом, в укритті, жінки-правоохоронці плетуть маскувальні сітки, які захищатимуть оборонців країни від ворога.


Патрульні роти ТОР виявили чоловіка із забороненими речовинами та нарколабораторію

Учора ввечері інспектори роти ТОР, патрулюючи на вулиці Тараскова у Черкасах, виявили групу осіб, які перебували на дитячому майданчику. Помітивши патрульних, чоловіки почали помітно нервувати.


За 26 днів війни черкаські вибухотехніки отримали понад сотню повідомлень про підозрілі предмети

Правоохоронці Черкащини продовжують 24/7 працювати у посиленому режимі. Спеціалісти вибухотехніки оперативно реагують на усі повідомлення про виявлення підозрілих та, ймовірно, небезпечних речей на території Черкащини.


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА!

УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ!


єПідтримка в Дії: перші виплати 6500 грн стартували

Майже 4 мільйони заявок на допомогу від держави отримали розробники Дії. Відучора розпочалися перші виплати 6500 грн єПідтримки, їх отримали майже 500 тисяч українців.


ЗНО можуть перенести на пізніший період, – Валерій Данилевський

Заклади освіти Черкащини поновлюють роботу. Нині освітяни області працюють дистанційно. З 493 шкіл лише 4 – на канікулах. Про це в ефірі телеканалу «Ільдана» розповів очільник обласного управління освіти і науки ОВА Валерій Данилевський


Україну прийняли до мовного простору ЄС

21 березня на позачерговому засіданні Генеральної асамблеї Європейської федерації національних мовних інституцій (EFNIL) одноголосно прийнято рішення про надання Україні статусу асоційованого члена EFNIL.


У нашій області смертність у понад 4 рази вища за рівень народжуваності

Як повідомили в обласному управлінні статистики станом на 1 лютого за оцінкою в Черкаській області проживало 1159,2 тис. осіб. У містах – 664,9 тис. осіб, у селах – 494,3 тис. осіб.