УВАГА! ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ! 17:34


Лісівники нагадують – в умовах війни підпал прирівнюється до диверсії

Щороку на початку весни лісівники Черкащини звертаються до населення із застереженнями щодо спалювання сухої трави, листя, очеретів, що наносить величезну шкоду довкіллю.


За минулий рік в області стало на 17,5 тисяч жителів менше

Чисельність наявного населення Черкаської області на 1 січня 2022 року, за оцінкою становила 1160,7 тис. осіб. У містах проживало 665,5 тис. осіб. Це 57,3% від загальної чисельності населення.


Легендарного земляка з острова Зміїний привітали в Черкасах (відео)


Освітяни готують набори продуктів (відео)


УВАГА! УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 15:59


6 млрд грн субвенції спрямують на потреби оборони й цивільних

Такі зміни до Порядку та умов надання освітньої субвенції й Порядку та умов надання субвенції на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами ухвалені в частині використання залишків коштів


Усі аптеки мають приймати паперові й електронні рецепти на “Доступні ліки” та інсулін

Аптечні заклади України зобов’язані приймати і електронні, і паперові рецепти на лікарські засоби, зокрема – на препарати з програми «Доступні ліки» та інсуліни.


З початку війни СБУ ліквідувала 5 ворожих ботоферм

З початку війни СБУ ліквідувала 5 ворожих ботоферм потужністю понад 100 тис. фейкових акаунтів. Вони діяли на території Харкова, Черкас, Тернополя, Полтави і Закарпаття.


У Черкаському районі активізувався ринок сезонної роботи

Ринок сезонної роботи у Черкаському районі активізувався через початок весняно-польових робіт. Про це розповів директор районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Олександр Гриценко.