ВІДБІЙ ТРИВОГИ!

СМІЛА! ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ (6.03/22:00)


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА!

СМІЛА ПОВІТРЯНА ТРИВОГА (6.03/20:15) В УКРИТТЯ!


Рятувальники допомогли витягнути автомобіль волонтерів

6 березня у Черкасах у каналізаційний люк одним колесом потрапив автомобіль волонтерів. Рятувальники 1-ї пожежно-рятувальної частини звільнили авто з пастки, після чого він продовжив рух. Внаслідок події ніхто не постраждав.


Водіям нагадують про порядок проїзду блокпосту

Черкаська поліції нагадує, при проходженні блокпоста водій повинен: за 50 м до блокпоста зменшити швидкість автомобіля; завчасно приготувати та надати документи для перевірки; у нічний час вимкнути світло фар;


Ілля Ковтун та Назар Чепурний вибороли нагороди Кубка світу зі спортивної гімнастики

Кубок світу зі спортивної гімнастики – 14th FIG ARTISTIC GYMNASTICS WORLD CUP – завершився в Досі (Катар).


В Черкаській області працюють над укриттями для населення та готуються до фунціонування в умовах бойових дій

Радник голови Черкаської ОВА Олександр Скічко розповів про ситуацію на Черкащині. По-перше, Черкащина є транзитною областю, тому ми маємо забезпечити максимально можливий проїзд евакуйованого населення і гуманітарних вантажів


СБУ зірвала плани Кремля щодо нових «народних республік» на західній Україні

За інформацією української спецслужби, до «Федеративної республіки Україна» мали ввійти області: Івано-Франківська, Закарпатська, Львівська, Тернопільська, Чернівецька.


Важливо: телемарафон UAразом відтепер є у додатку Дія TV

Дія TV транслює телемарафон UAразом, де 24/7 висвітлюється війна росії проти України. Кожен може безкоштовно, в реальному часі, слідкувати за подіями.


Триває робота над укріпленням Черкащини

Ситуація на Черкащині на 6 березня контрольована. На Черкащині продовжують облаштовувати територію області для її максимального убезпечення в разі агресії ворога.


НБУ: понад 10 млрд грн зібрано на підтримку армії та гуманітарну допомогу

У Національному банку України інформують про стан спеціального рахунку для допомоги Армії та рахунку Міністерства соціальної політики для гуманітарних потреб.