У Холоднянському загорівся гараж

8 березня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Холоднянське Тернівської територіальної громади виникла пожежа в приватному гаражі.


Обережно, очікується фейк! Окупанти готують нову брехню про Запорізьку АЕС

14 журналістів-пропагандистів вже звезли на АЕС в Енергодарі. Про це повідомили в офіційному Телеграм-каналі НАЕК «Енергоатом».


Організація Червоного Хреста оперативно розробила план дій щодо надання гуманітарної допомоги

Волонтери формують спеціальні аптечки, якими мають наміри забезпечити районні організації Червоного Хреста. У тісній співпраці з міським осередком цієї організації та органами місцевого самоврядування


У Смілі 15-річний хлопець пограбував чоловіка

6 березня близько 17:13 години до відділу поліції надійшло повідомлення від жителя Сміли про те, що на одній із вулиць хлопець вирвав у нього гаманець з грошима, де було загалом 800 гривень, ключі від квартири та банківські картки. На місце події одразу виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Правоохоронці оперативно відпрацювали місце правопорушення, вилучили відео з камер […]


Медики Черкащани отримали нову техніку

Медики екстренки Черкащини отримали від волонтерів протиударні телефони, павербанки, автомобільні зарядні пристрої та шнури для заряджання різних моделей телефонів.


Міграційники Черкащини відповідають на найактуальніші питання щодо паспорта

Міграційники надають роз’яснення щодо роботи Міграційної служби області та отримання адміністративних послуг та відповідають на найактуальніші із них. Отже:


Уже 5 нетверезих водіїв виявили на Черкащині, їх автівки передали на потреби армії

За бойовим розпорядженням голови Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця уже 5 автомобілів, якими кермували нетверезі водії, слугуватимуть армії. – І так буде з кожним, хто в час, коли вся країна працює на оборону, дозволяє собі наражати на небезпеку людей довкола, – підкреслив Ігор Табурець. Правила одні для всіх: – якщо патрульні зупиняють автомобіль, за […]


До уваги тимчасово переміщених громадян, які прибули на Черкащину

Якщо ви прибули на територію Черкаського району і вам потрібна ДОПОМОГА – телефонуйте за номерами «гарячої лінії». 068 277 48 20 063 051 37 08 04733 2 00 60


Черкаських рятувальників вчать надавати першу психологічну допомогу в умовах війни

Психологічна служба Головного управління ДСНС України у Черкаській області сьогодні спілкувалась з рятувальниками та навчала алгоритму дій надання першої психологічної допомоги в умовах війни населенню.


З 14 березня Україна почне виплачувати по 6 500 грн тим, хто через бойові дії тимчасово втратив роботу

Допомога надається мешканцям регіонів, в яких тривають бойові дії – наразі це території Чернігівської, Сумської, Харківської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Донецької, Луганської, Київської областей та міста Київ.