Перевищення епідпорогу на ГРВІ зафіксували лише в одній громаді області

За тиждень на грип на ГРВІ у Черкаській області захворіли 3 145 осіб. Показник загальної захворюваності на 41,7% нижче епідемічного порогу по області.


Смілянські вчителі вчаться долати кризовий стан та відновлювати свої ресурси

Сьогодні відбулася зустріч педагогічного колективу смілянської гімназії з метою профілактики кризових станів та відновлення власних ресурсів.


Немає зв’язку: як комунікувати та викликати екстрені служби

За відсутності мобільних мереж, задля здійснення екстрених викликів та зв’язку між абонентами є декілька альтернативних варіантів. На цьому наголошують у ДСНС України.


Черкащанка Кароліна Махно вийшла до фіналу чемпіонату Європи

20 березня відбулись півфінали Чемпіонату Європи серед спортсменів віком до 22 років, що проходить у Хорватії. Восьмого змагального дня українки боксували за вихід до основної стадії змагань.


Рибалка-порушник завдав шкоди на 347 тисяч гривень

Учора інспектори роти з обслуговування водних об’єктів управління патрульної поліції в Черкаській області, патрулюючи річку Дніпро в адміністративних межах села Рацеве Чигиринського району, помітили біля човна чоловіка.


Допоможемо захисникам: оновлено список потреб смілянської Тероборони

У добровольчому формуванні Смілянської територіальної громади повідомили, у чому нині є потреба. Так, Теробороні нині потрібні мініхолодильник, контейнери або інші ємності для транспортування їжі та акумуляторна батарея


Вночі на одній із вулиць міста загорівся автомобіль

20 березня в Уманському районі сталося загорання легкового автомобіля “ЗАЗ Славута”. Пожежу на вулиці Богуна у місті Монастирище впродовж 16 хвилин ліквідував черговий караул місцевої пожежно-рятувальної частини.


Лісівники Черкащини планують заліснити цьогоріч майже 700 гектарів землі

Попри воєнний стан держлісгоспи Черкащини готуються висаджувати ліси і роблять усе необхідне, щоб лісокультурні плани вдалося втілити в життя.


Реєстр електронних лікарняних відновив роботу

Електронний реєстр листків непрацездатності Пенсійного фонду України відновив свою роботу. Усі е-лікарняні, за якими роботодавці не встигли оформити заяву-розрахунок через відсутність доступу до реєстру


ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ!