Вуличне світло сьогодні у Смілі працюватиме

СЬОГОДНІ ЗОВНІШНЄ ОСВІТЛЕННЯ В МІСТІ БУДЕ ПРАЦЮВАТИ (наказ військової адміністрації). Просимо віднестись з розумінням. Це полегшить роботу військових та поліції!


ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ!

ЧЕРКАСИ, СМІЛА, УМАНЬ. Дана команда: ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ (1.03/18:30) Але не розслабляємось! Пам’ятайте: кожна повітряна тривога, яка не закінчується авіаударами, – це робота наших ЗСУ


Відновлено цифрове мовлення українських каналів

Як повідомив голова Черкаської ОДА Олександр Скічко, уже відновлено цифрове мовлення каналів: UA Перший, Рада, 1+1, Україна, ICTV, СТБ, Інтер, Україна24. Все буде Україна!


Окупанти поцілили у телевізійну вишку, можуть бути перебої із мовленням телеканалів

Унаслідок атаки з повітря зафіксовано потрапляння в апаратну мовника на Київській телевежі. Тимчасово може бути відсутнє мовлення телеканалів.


УМАНЬ – можливий авіаудар, СМІЛА і ЧЕРКАСИ – відбою нема!

УМАНЬ, повторюю! ❗️❗️МОЖЛИВИЙ АВІАУДАР (1.03/16:56) ЛИШАЙТЕСЯ В УКРИТТЯХ! ❗️ ЧЕРКАСИ, СМІЛА – відбою немає. Наберіться терпіння!


Увага: ворог готує фейк про “капітуляцію України”

Шановні українці! Будьте готовими до чергового фейку, до якого спробують вдатися російські окупанти. А саме: що нібито українське керівництво та уряд здали країну.


Увага! Інформаційна атака, переважно спрямована на жителів похилого віку

Центр протидії дезінформації при Рада національної безпеки і оборони України повідомляє: окупанти почали інформаційну атаку на жителів України, здебільшого на жителів похилого віку


Проросійські пропагандисти відмовляються від РФ

Дезінформатори Черкащини, які раніше були прихильниками Кремля і відверто агітували за Путіна змінили свою точку зору.


Жителів Черкащини просять повідомляти про пересування ворожих військ, ДРГ чи агентів

Щоб наша протидія окупантам була ще більш ефективною і ви не потрапляли на фейкові сторінки, управління СБУ в Черкаській області просить жителів Черкащини користуватися офіційним чат-ботом.


Поліція закликає повідомляти про підозрілі предмети: що це може бути та як діяти

Правоохоронці закликають громадян утриматись від підняття підозрілих предметів та бути максимально пильними і уважними.