У смілянській громаді отримують гуманітарну допомогу


У Золотоноші рятувальники ліквідували пожежу надвірної споруди

18 березня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вулиці Пархоменка виникла пожежа в надвірній споруді.


Смілянські коледжі запрошують на навчання студентів-переселенців

Смілянські коледжі запрошують на навчання студентів, які були вимушені покинути свої домівки через бойові дії. Вимушених переселенців готові взяти на навчання до себе обидва смілянські заклади


На Уманщині не розминулися три автомобілі

18 березня від швидкої медичної допомоги до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Стрий-Ізварине» сталась дорожньо-транспортна пригода за участю 3-х легкових автомобілів.


Сміляни отримали допомогу із міста Лева

Земляки продовжують підтримувати смілян. Нині добровольчий загін №1 тероборони Смілянської міської територіальної громади отримав від землячки, Юлії Цуканової продукти та ліки.


Внутрішньо переміщені особи можуть звертатися до лікарів в амбулаторії Сміли


Рибалки-порушники незаконним виловом риби завдали шкоди майже на мільйон гривень

Учора вночі інспектори роти з обслуговування водних об’єктів управління патрульної поліції в Черкаській області та працівники екологічної інспекції провели заходи з протидії незаконному вилову водних біоресурсів.


Під час обстрілу колони ворожою авіацією загинув черкащанин Григорій Глущенко

Герой із Черкащини, сержант Григорій Григорович Глущенко посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.


Міський голова Сміли про ситуацію станом на 18 березня


Органи соцзахисту районів Черкащини надають допомогу вимушеним переселенцям

Структурні підрозділи з питань соціального захисту населення районних державних адміністрацій та міських рад допомагають вимушено переміщеним громадянам, які евакуювалися з областей, де точаться активні бойові дії.