У Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів провели конкурс професійної майстерності учням, які навчаються професії «Кухар». Майбутні випускники змагались в кулінарному мистецтві показавши свої теоретичні знання та практичні вміння.Свою професійну майстерність та творчість учні повинні були продемонструвати під час приготувати гарячих бутербродів.
Члени журі були приємно вражені оригінальним оформленням та комбінацією продуктів, які використали конкурсанти під час приготування гарячих бутербродів. Оцінювались якість виготовлення, оригінальність та смакові властивості.
За підсумками конкурсу визначились три переможці з числа учасників, які отримали найбільшу кількість балів. І місце посіла Бондаренко Софія, ІІ місце – Білова Анастасія і ІІІ місце – Танцюра Наталія, інформує прес-центр ЦППРК.
Залишити відповідь