У Смілі до кінця воєнного стану частково призупинено пільгове перевезення

30 березня під головуванням міського голови Сміли Сергія Ананка відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні було вирішено


Із 1 квітня змінюється кількість рейсів та час руху автобусів, які курсують у Смілі. Оновлений графік

Із 1 квітня змінюється кількість та час рейсів трьох автобусних маршрутів. Про це повідомив міський голова Сміли Сергій Ананко. Йдеться про автобуси, які курсують за маршрутами №№ 4, 123 та 302.


Відсьогодні на території Черкаської області змінено комендантську годину

Відсьогодні змінено часові межі комендантської години на Черкащині. Тепер вона триватиме із 21.30 до 6.00 по всій області. Це для зручності роботи підприємств, а також проведення посівної кампанії.


Замість того, щоб взяти під варту, суд посадив черкащанина-колаборанта під домашній арешт

За результатами розгляду клопотання прокурора та слідчого про необхідність застосування тримання під вартою стосовно місцевого жителя, який в одній із соціальних мереж розмістив низку публікацій


Цьогоріч ЗНО складатиметься з одного інтегрованого тесту

Цього року зовнішнє незалежне оцінювання, для осіб, які мають намір вступати до закладів вищої освіти, буде проведено у вигляді єдиного інтегрованого тесту, який буде містити в собі декілька предметів.


У черкащанина виявили півтори сотні згортків із наркотиками

Черкащанина затримали 29 березня близько 13:30 години. Поліцейські Черкаського районного управління поліції помітили підозрілого чоловіка під час патрулювання вулиці Остафія Дашковича у Черкасах.


Черкаські виробники приєднуються до Національної платформи продовольчої безпеки

На сьогодні 26 черкаських користувачів зареєструвалися і вже почали працювати на Національній платформі продовольчої безпеки.


Прокурори фіксують факти мародерства, які вчиняють діти

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, прокурорами Черкаської обласної прокуратури скеровано до суду два кримінальні провадження за фактами вчинення мародерства неповнолітніми.


Роботодавці зможуть отримувати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування переселенців

Такі зміни стали можливі завдяки урядовим ініціативам, а саме – ухваленню відповідної Постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року №331. 


16-річному крадію загрожує до 8 років позбавлення волі

Прокуратурою вживає заходів щодо завершення розслідування в кримінальному провадженні за скоєння в умовах воєнного стану замаху на крадіжки, яку вчинив неповнолітній зловмисник.