Забив кулаками: поліція підозрює чоловіка в умисному вбивстві

36-річного звенигородця підозрюють у вбивстві місцевого жителя. Він забив кулаками до смерті знайомого. Наразі чоловік під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.


Черкаський лісгосп – серед лідерів у зборі лісового насіння

Щоб повністю закрити потребу в насінні філії Центрального лісового офісу цьогоріч вже заготовили 52,6 тонн шишок хвойних порід. Зокрема, філії Черкаської області зібрали 51,1 тонну насіння.


Студенти юридичного факультету ознайомились зі специфікою роботи ізолятора тимчасово тримання

Майбутні юристи Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля відвідали ізолятор тимчасового тримання у Черкасах. Відвідувачі поспілкувалися з працівниками та ознайомилися з роботою системи “Custody Records”.


У міській раді прозвітували про роботу за 2023 рік

У 2023 році Смілянською міською радою було проведено 17 пленарних засідань сесій, з них 12 чергових та 5 позачергових. На розгляд ради було винесено 1293 питання


У Смілянський будинок культури завітала автор мистецької виставки “Образи”

У фойє Смілянського МБК розгорнута виставка робіт черкаської мисткині Тетяни Сосуліної під назвою “Образи”. 15 лютого вона завітала у Смілу особисто, щоб презентувати свої художні твори.


На Черкащині видали посвідчення для виїзду за кордон особі без громадянства

У Центрально-південному міжрегіональному управлінні ДМС 47-річний Сергій сьогодні отримав посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон.


Черкащанину намагалися підпалити двері квартири: поліція розпочала кримінальне провадження

Подія сталася 2 лютого у Черкасах на вулиці Тараскова. До поліції звернулися мешканці багатоквартирного будинку та повідомили, що біля дверей квартири виявили шини з характерним запахом бензину, а також слідами підпалу.


У Смілянській школі провели День єднання

Скільки б днів не тривала війна, ми кожного дня звертаємось зі словами Подяки до наших Захисників, воїнів, що боронять нашу свободу, наше життя та майбутнє.


У Черкаській області при перереєстрації виявили два транспортні засоби, що були у розшуку

В сервісному центрі МВС №7142 знову виявили два транспортні засоби які перебувають у розшуку. Першому не пощастило місцевому 40-річному жителю


Школи самостійно визначать дату завершення навчального року

Школи самостійно визначатимуть дату завершення занять і день проведення свята останнього дзвоника.