Платники Черкащини за січень сплатили 20,4 млн грн акцизного податку

За січень 2024 року платники Черкаської області до загального фонду державного бюджету сплатили 1,65 млн грн акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів


Черкаські велосипедисти – призери чемпіонату та Кубку України

Кубок України серед чоловіків та жінок, чемпіонат України зі спринтерського омніуму серед юнаків, дівчат, молодших юнаків, молодших дівчат з велосипедного спорту (трек) відбувся з 17 по 23 лютого у місті Львів.


Громадян попереджають про шахрайську схему із “гарантованим працевлаштуванням”

Однією з популярних шахрайських схем під час пошуку роботи є так зване “гарантоване працевлаштування”. Про це повідомляють у поліції Черкаської області.


Судитимуть державного кадастрового реєстратора, яка незаконно зареєструвала земельну ділянку

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно місцевої жительки, яка змінила інформацію, що обробляється в автоматизованих системах.


Рятувальники та добровольці тренувалися реагувати на складні пожежі

У приміщенні виробничого цеху одного з підприємств у Золотоноші внаслідок статичного розряду, відбулось займання парів сольвенту з подальшим загоранням розливної лінії.


У яких аптеках Сміли цього тижня є інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 202 аптеках.



Стартує четвертий марафон з написання текстів про українську культуру у Вікіпедії

Із 1 по 31 березня Міністерство закордонних справ разом з Українським інститутом та ГО «Вікімедіа Україна» проведуть щорічну інформаційну кампанію «Місяць культурної дипломатії України у Вікіпедії».


Потяг Інтерсіті “Київ – Черкаси” змінив розклад руху

Потяг Інтерсіті “Київ – Черкаси” уже не їздить щоденно. Тепер швидкісний поїзд курсує до столиці і у зворотному напрямку лише тричі на тиждень. Про це повідомляє сайт 18000.