Шановні земляки! Дякуємо, що ви з нами у 2024 році! Для тих, хто не встиг доєднатися: індекс передплати 40805.

Черговий номер газети “СМІЛА” за 28 лютого : два роки повномасштабної війни, що пережила Черкащина, які пенсії зростуть у березні, рубрика “Шевченко в моєму житті”, оповідання для душі, нові вакансії, приватні оголошення, вітання та реклама. Подати оголошення, рекламу: тел. 097-194-79-70, 073-209-87-01


“Ваш родич у біді”: шахраї ошукали пенсіонерку на більш ніж дві тисячі доларів

Як­що не­ві­до­мі те­ле­фо­ном по­ві­дом­ля­ють, що ваш ро­дич потрапив у бі­ду, — од­ра­зу пе­ре­ві­ряй­те інформа­цію. Та­ка шах­рай­ська схе­ма особ­ли­во ді­єва, як­що жер­твою афе­ристів є пенсіонери.


Онук до смерті побив рідну бабусю

За процесуального керівництва прокурорів Городищенського відділу Смілянської прокуратури повідомлено про підозру місцевому жителю за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілої.


Міграційники примусово повернуть додому іноземця-порушника

Місяць на повернення до країни походження встановили працівники Уманського відділу Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС 30-річному громадянину Ізраїля


Ухилення від призову на військову службу – судитимуть 43-річного чоловіка

Прокурори Корсунь-Шевченківського відділу Смілянської прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який ухилився від призову на військову службу під час мобілізації.


Чоловік побив товариша ледь не до смерті

Потерпілий у лікарні під наглядом медиків, а кривднику, за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, повідомлено про підозру. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.


Прокуратура наполягатиме на поміщенні під варту обох братів, які збували психотропи

Повідомлено про підозру двом братам за фактами незаконного придбання та зберігання з метою збуту, а також збуту психотропних речовин.


Черкаський водний патруль продовжує виявляти осіб, які, йомвірно, незаконно ловлять рибу

Цієї ночі, близько 1-ї години, патрулюючи прибережною смугою Кременчуцького водосховища поблизу села Вереміївка, патрульні помітили світло ліхтарів на березі. Інспектори направились до джерела світла та виявили рибальський човен з навісним двигуном.


Чоловік, який самовільно позрізав дерева, заплатить штраф

За публічного обвинувачення прокурорів Жашківського відділу Уманської прокуратури суд визнав винним місцевого жителя, який незаконно зрізав дерева у лісосмузі (ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України).


В УПО Черкаської області реалізовують проєкт “Пункт психологічних практик”

Поліцейські охорони продовжують реалізовувати проєкт. Головна задача занять полягає в збереженні психічного здоров’я, формування звички піклуватися про своє ментальне здоров’я