На сесії затвердили Концепцію індустріального парку “Сміла”

У Будинку рад відбулася 75-та сесія міської ради під керівництвом міського голови Сергія Ананка.


Операція “Акциз”: на Черкащині правоохоронці вилучили з незаконного обігу тютюнову продукцію

На території України працівники поліції спільно з іншими правоохоронцями проводять комплексні заходи з детінізації ринку підакцизної продукції.


Інспектори праці на Черкащині акцентують на легалізації зайнятості

На Черкащині під час проведення превентивних заходів серед роботодавців та працівників сфери роздрібної торгівлі інспектори праці Центрального міжрегіонального управління


Правоохоронці викрили працівницю банку, яка привласнила понад чотири мільйони гривень

Слідчі повідомили про підозру у службовому підробленні та заволодінні чужим майном 40-річній черкащанці. Їй загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Судитимуть 27-річну жительку Черкас, яка продавала наркотики

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жительки м. Черкаси за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів і психотропних речовин.


Викликайте спецслужби відповідально

У патрульній поліції Черкаської облсті нагадують – телефонувати за номерами спеціальних служб заради дріб’язкової помсти чи розваги — це не жарти.


За позовом прокуратури у державну власність повернуто землі на Смілянщині, які належали громадянину рф

За позовом Смілянської окружної прокуратури суд конфіскував у громадянина російської федерації земельну ділянку в адміністративних межах Березняківської територіальної громади.


За зухвале перевищення службових повноважень працівникам патрульної поліції повідомлено про підозру

Повідомлено про підозру двом працівникам Управління патрульної поліції в Черкаській області ДПП Національної поліції України.


Смілянин взяв участь у спортивному заході “Нескорені”

30 січня у Черкасах на базі муніципального спортивного центру “Дніпро” відбувся спортивний захід — “Нескорені”. Захисники України, серед яких спецпризначенець КОРД поліції Черкаської області


До смілянських школярів завітали вогнеборці

30 січня співробітники Черкаського районного управління ДСНС для дружини юних рятувальників-пожежних «Прометей» провели урок безпеки в школі №3-колегіумі