У Черкасах син побив матір – повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської прокуратури повідомлено про підозру жителю м. Черкаси, який побив власну матір.


Черкащани здобули медалі Чемпіонату України з фехтування на візках

Чемпіонат України з фехтування на візках, відбувся 5-18 лютого, в м. Києві, на базі олімпійської підготовки «Конча-Заспа».


Шановні земляки! Дякуємо, що ви з нами у 2024 році! Для тих, хто не встиг доєднатися: індекс передплати 40805.

Черговий номер газети “СМІЛА” за 21 лютого : новини Сміли і регіону, рубрика “Шевченко в моєму житті”, оповідання для душі, нові вакансії, приватні оголошення, вітання та реклама. Подати оголошення, рекламу: тел. 097-194-79-70, 073-209-87-01



Замість одруження громадянин Швейцарії примусово залишить Україну

Працівники Знам’янського відділууправління ДМС за порушення міграційних правил прийняли рішення про примусове повернення стосовно громадянина Швейцарії.


Водія, який порушив комендантську годину, намагався втекти від патрульних

Днями, під час патрулювання на вулиці Героїв Дніпра у Черкасах, близько 1-ї години ночі, патрульні помітили автівку Kia Sportage, водій якої порушив комендантську годину.


Легкоатлети Черкащини здобули низку нагород Зимового чемпіонату

Зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань відбувся в Києві. Участь у змаганнях узяли представники різних регіонів, зокрема й Черкащини. Черкаські спортсмени здобули низку нагород.


Ще кількох росіян позбавили права власності на українські землі

Упродовж минулого тижня судами задоволено 2 позови прокурорів про конфіскацію у громадян країни-агресора земельних ділянок сільськогосподарського призначення


Смілянський «Діамант 2015» — Чемпіони Черкаської області з футзалу

Закінчився Чемпіонат Черкащини з серед дітей 2015-16 р.н. Протягом кількох тижнів команди зі всієї області змагались між собою за вихід до фінальної частини Чемпіонату


Повідомлено про підозру чоловіку, який підпалив будинок односельчанину

Повідомлено про підозру жителю Уманщини за фактом умисного пошкодження чужого майна шляхом підпалу.