Шановні земляки! Дякуємо, що ви з нами у 2024 році!. Для тих, хто не встиг доєднатися: індекс передплати 40805.

Черговий номер газети “СМІЛА” за 14 лютого: оприлюднено порядок перерахунку компослуг, новини Сміли і громад Смілянщини; посівний календар, вакансії, приватні оголошення, вітання, реклама. Подати оголошення, рекламу: тел. 097-194-79-70, 073-209-87-01


Черкаська спортсменка виборола срібло міжнародного турніру з боксу

Черкащанка Тетяна Довгаль виборола срібло міжнародного турніру з боксу у ваговій категорії до 60 кілограмів. Змагання з боксу класу «А» – «Странджа» – відбувся в Болгарії, місто Софія.


Під колеса авто потрапив чоловік, поліція відкрила кримінальне провадження

В результаті автопригоди пішохід загинув на місці. За фактом порушення правил дорожнього руху слідчі розслідують кримінальне провадження.


Судитимуть 45-річного кривдника, який знущався над власною матір’ю

Прокурори Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактами домашнього насильства.


+ 3 “Класи безпеки” відкрили на Черкащині

Сьогодні простори в яких діти матимуть змогу поглиблено вивчати правила безпеки в різних небезпечних ситуаціях, відкрили у Черкаському та Уманському районах.


453,7 мільйона гривень – збір ПДВ до державного бюджету за підсумками січня

За підсумками роботи у січні 2024 року, збір ПДВ до державного бюджету становить 453,7 млн грн, доведені показники доходів забезпечено на 124,2%, додатково надійшло 88,5 млн грн.


Рятувальники ліквідували пожежу на підприємстві

12 лютого до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про загоряння одноповерхової будівлі на території одного із підприємств.


На Черкащині розводять диких кабанів

Для того, щоб підтримувати стабільну кількість тварин у лісових та мисливських угіддях, лісівники застосовують дієву практику – розведення звірів у вольєрних господарствах.


Водій мотоцикла врізався у лавку і втік, залишивши свого пасажира із переломами кісток

Прокурори Золотоніської прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя одного із сіл Золотоніського району, який скоїв ДТП та залишив у небезпеці пасажира.


Понад 600 смілян вакцинувалися у січні

Сімейні лікарі відіграють ключову роль у забезпеченні повноцінного та індивідуального медичного догляду для кожного члена сім’ї.