На детінізації трудових відносин наголосили роботодавцям Черкащини

Фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці під час інформаційних відвідувань попередили підприємців Черкаського району та м. Черкаси


Стартував конкурс культурно-мистецьких проєктів, спрямованих на випуск книжкової продукції

Український інститут книги оголосив про початок проведення мистецького конкурсу культурно-мистецьких проєктів, спрямованих на випуск книжкової продукції.


Черкаська область – лідер зі створення організацій водокористувачів

Черкаська область – лідер зі створення організацій водокористувачів. На цьому наголосив міністр аграрної політики та продовольства України микола Сольський


єРобота: стартувала перша у 2024 році хвиля подачі заяв на гранти для переробних підприємств

З 5 лютого українці, які хочуть отримати гранти для започаткування чи розвитку переробного бізнесу, можуть подавати заявки на першу цього року хвилю.


У Смілі визначили переможців турніру з волейболу

В м. Сміла відбулися змагання з волейболу серед чоловіків сезону 2024 року. У змаганні, яке провели 03 лютого в приміщенні ліцею «Лідер» взяли участь шість команд з Черкаської області.


#ProMoву: черкащан запрошують долучитися до мовознавчого конкурсу

Відео, фото, есе та навіть меми про мову. Стартував Всеукраїнський конкурс до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого. Прийматимуть заявки за усіма номінаціями до 25 лютого.


Комітет ВР погодив законопроєкт про гранти на вищу освіту

Парламентський Комітет з питань освіти, науки та інновацій рекомендує Верховній Раді прийняти за основу законопроєкт, що запроваджує нову систему оплати навчання в закладах вищої освіти за рахунок державних грантів.


На Черкащині 133 ветерани та членів їхніх сімей отримали грошову компенсацію за житло

133 ветерани та членів їхніх сімей на Черкащині отримали грошову компенсацію за житло. 46 з них – вже придбали власні оселі.


За тиждень патрульні виявили 23 нетверезих водіїв

Учора, близько 19-ї години, на лінію 102 звернувся заявниця та повідомила, що водійка автомобіля Ford Fiesta створює аварійні ситуації на проїжджій частині.


Правоохоронці розповіли смілянам про новий проєкт

Мова йшла про старт нового проєкту від «Пожежне спостереження доступне кожному», про надійний та безпечний захист майна, особисту безпеку та безпеку дітей.