Повідомлено про підозру збувачу амфетаміну

За процесуального керівництва прокурорів Жашківського відділу Уманської прокуратури повідомлено про підозру раніше судимому жашківчанину за фактом зберігання з метою збуту психотропної речовини у великих розмірах.


За хуліганство на Черкащині громадянин Ізраїлю примусово повернувся до країни походження

За вчинення хуліганських дій на території міста Умань працівники Уманського відділу ДМС ухвалили рішення про примусове повернення до країни походження та заборону в’їзду в Україну строком на 3 роки стосовно 23-річного громадянина Ізраїля.


Нині на Черкащині проживає понад 53 тисячі ВПО

У Черкаському районі продовжують допомогати потребуючим категоріям громадян. Внутрішньо переміщені особи досі залишаються вразливими й потребують нашої підтримки та допомоги.


Рівень захворюваності на ГРИП та COVID-19 невпинно зростає: перевищення епідпорогу – понад 85%

У Черкаській області за попередній тиждень 9 860 осіб захворіли на ГРВІ, включно із COVID-19, із них 5 186 – дітей (52,41%).


Завдяки позовній роботі податківців Черкащини до бюджетів надійшло 2,5 млн грн

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що протягом січня нинішнього року на розгляді в судах різних інстанцій, з урахуванням справ, що перейшли з попередніх років


З початку року підприємців-порушників на Черкащині оштрафували на понад 2 млн грн

Головне управління ДПС у Черкаській області протягом січня-лютого 2024 року провело 52 фактичні перевірки суб’єктів господарювання, які реалізують підакцизні товари на території Черкаської області.


У Черкасах правоохоронці затримали дует крадіїв

Двоє черкащан викрали комп’ютерну техніку. Їх дії кваліфікували за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. За крадіжку в умовах воєнного стану чоловікам загрожує реальний строк — від п’яти до восьми років позбавлення волі.


Смілянську школу нагородили за розвиток спорту

Школа №7 отримала “Золоту відзнаку” та нагороду «ЗАКЛАД ПАРТНЕР» від Української федерації «Спорт заради розвитку».


Запуск освітнього проєкту «Мрія» відбудеться у квітні

Запуск інноваційного освітнього цифрового проєкту «Мрія» планують у квітні. Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров


Смілянин Дмитро Горбівненко став чемпіоном України

Смілянин Дмитро Горбівненко став чемпіоном України з легкої атлетики серед команд ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків та дівчат 2009-2010 року народження.