Смілянська прокуратура вимагає конфіскувати землі у громадянина Білорусі

Прокурори Смілянської прокуратури скерували до суду ще одну позовну заяву про конфіскацію у громадянина іноземної держави земельної ділянки


Чоловік оформив на Черкащині статус ВПО і поїхав на Луганщину воювати на боці “лнр”

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Луганщини. Йому інкриміновано державну зраду та участь у терористичній організації «лнр».


ТОРівці оперативно розшукали зловмисника, який викрав електровелосипеди

Вихідними патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали повідомлення про викрадення електровелосипедів. Заявниця повідомила, що працює у велопрокаті міста Київ.


Рятувальники ліквідували наслідки ДТП, 1 людина травмована

26 лютого на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Університетська у Черкасах, сталась дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів Lada Kalina та Skoda Octavia. Внаслідок пригоди травмовано 1 людину та госпіталізовано до лікувального закладу. Рятувальниками 2-ї пожежно-рятувальної частини проведено роботи по відключенню акумуляторних батарей автомобілів та змиванню витеклих паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги.


Увага: активізувалися шахраї, які представляються очільником Сміли та ошукують громадян

У Смілі вкотре активізувались шахраї, які телефонують громадянам ніби-то від імені міського голови Сергія Ананка та пропонують купити абоп продати землі чи квартири.


Рятувальники ліквідовували “пожежу внаслідок влучання боєприпасу”

Пожежно-тактичні навчання відбулися на одному із підприємств Умані. За тактичним задумом, внаслідок влучання ворожого боєприпасу, виникла пожежа у зерносховищі


Підтримка ЗСУ, мобілізація та ВПО – головні питання щотижневої наради у Черкаській РВА

Відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступників районної державної адміністрації, керівників структурних підрозділів та відділів апарату районної військової адміністрації.


Черкащанин Ілля Назаренко став “золотим” медалістом

Чемпіонат України з дзюдо серед кадетів до 18 років пройшов 23 лютого в Києві. Це перший із шести запланованих чемпіонатів України поточного сезону.


Жінка нараховувала собі завищену зарплату та привласнила 100 тисяч гривень

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської прокуратури повідомлено про підозру жительці Черкас за фактами заволодіння бюджетними коштами шляхом зловживання довірою.


За тиждень на ГРВІ та COVID-19 захворіли майже 6,5 тисяч черкащан

За тиждень, з 19 по 25 лютого, в області захворіло 6 418 особи на ГРВІ, включно із COVID-19. Із них 3 198 – діти (49,82%).