Судитимуть шахрайку, яка ошукала свою знайому

За процесуального керівництва прокурорів Золотоніської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жительки одного із сіл Золотоніського району за фактами шахрайства.


Сміляни стали учасниками літературного флешмобу «Я люблю читати вголос!»

Світова спільнота відзначає Всесвітній день читання вголос в першу середу лютого. Заснування цього дня має за мету заохочення людства, а найбільше – молодого покоління, до читання книг.


СБУ ліквідувала у Черкасах схему, яка дозволяла уникнути мобілізації чоловікам призовного віку

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації чоловіків у Черкасах. Було затримано організатора оборудки під час отримання неправомірної вигоди


У 10 аптеках Сміли нині є інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 202 аптеках.


Службова недбалість у понад 400 тис грн – судитимуть головного бухгалтера

Прокурори Золотоніської прокуратури скерували до суду обвинувальний акт за фактом неналежного виконання посадовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки.


У Смілянській бібліотеці з’явилася «Валізка з книжками»

Завдяки участі у проєкті Культурного інституту Німеччини Goethe-Institut, спільно з Німецькою бібліотечною асоціацією та Українським інститутом книги, тепер і у центральній бібліотеці для дітей


У Смілі під колеса авто потрапив чоловік, відкрито кримінальне провадження

Пішохода, який постраждав в автопригоді, госпіталізували до лікарні. За фактом порушення правил дорожнього руху слідчі розслідують кримінальне провадження.


Патрульні вкотре виявляють водіїв, які нетверезими сіли за кермо

Учора, патрульні отримали повідомлення про дорожньо транспортну пригоду, що сталася на вулиці Одеська.


Черкаський хаб-склад поповнили продуктами та технікою

Черкащани поповнюють гуманітарний хаб-склад Черкаського району благодійною допомогою для захисників.


Шановна громадо! Сміла втратила ще одного свого Героя – ОЛЕКСАНДРА ВОЛОДИМИРОВИЧА БЕРЕЗОВСЬКОГО

Прощання з Героєм відбудеться 08 лютого об 11.00 годині у Покровській церкві. Вічна Слава і пам’ять Герою! Співчуття рідним.