Водіям нагадують про відповідальність за паркування на місцях для людей з інвалідністю

Паркуючись на місцях, що призначені для автомобілів людей з інвалідністю, ви не тільки порушуєте ПДР, а й зневажаєте інших учасників дорожнього руху.


Посадовець відшкодував понад 200 тис. грн збитків місцевому бюджету за незаконне звільнення працівника

Корсунь Шевченківський відділ Смілянської прокуратури забезпечив в повному обсязі виконання рішення суду про стягнення коштів, виплачених з місцевого бюджету


Міграційники повертають додому паломника-хасида, який затримався в Україні після святкування Рош га-Шана

У єврейському кварталі в Умані працівники Уманського відділу управління ДМС виявили 33-річного громадянина Ізраїля, який перевищив термін перебування в Україні на понад 50 днів.


Судитимуть директора черкаського підприємства, який не сплатив понад 3,5 млн грн податків

судПрокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора одного з черкаських підприємств.


У міській раді нагадують про заборону торгівлі алкоголем та щодо режимів роботи закладів

З метою забезпечення публічної безпеки і порядку в умовах збройної агресії російської федерації, у Смілянській міській раді нагадують, що з 21.06.2023 загальний режим роботи усіх закладів


Житель Черкащини отримав перший паспорт у 35 років

Жителю Черкащини 35 років, але тільки нині він отримав свій перший паспорт громадянина України у формі картки. Для оформлення документа, який його однолітки отримали ще у 16 років


Поліція Черкащини застерігає громадян від шахрайської схеми “Друг просить у борг”

Якщо вам надходить повідомлення від родича чи друга «Привіт! Позич, будь ласка, гроші» – перш ніж допомогти, переконайтеся, що вам пише не шахрай, який зламав аккаунт вашого товариша.


Недотримання правил дорожнього руху призводить до дорожньо-транспортних пригод

Вчора, близько 18-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на перехресті вулиць Пастерівської та Чиковані у Черкасах між автомобілями Mazda та ВАЗ.


У Черкасах в ДТП постраждала жінка

дтпПостраждалу госпіталізували до лікарні. За фактом порушення правил дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження.


Черкащани підсилили оборонців РЕБ-станціями, прожекторами та антидроновою рушницею

Черкащани доформували новий транш для наших оборонців від Черкащини. І відразу його передали.