До 8 років позбавлення волі загрожує чоловікові, який побив свою співмешканку

Прокурори Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Черкаси, який жорстоко побив свою співмешканку (ч. 1 ст. 121 КК України).


Міграційники вилучили посвідку та зобов’язали виїхати з України громадянина Узбекистану

46-річному громадянину Республіки Узбекистан міграційники скасували дозвіл на імміграцію, посвідку на постійне місце проживання та ухвалили рішення про його примусове повернення до країни походження.


Судитимуть трьох ухилянтів, їм загрожує до 5 років позбавлення волі

Прокурори Канівського відділу Смілянської прокуратури скерували до суду два обвинувальних акти стосовно місцевих жителів, які ухилилися від призову на військову службу під час мобілізації.


У прокуратурі провели нараду щодо захисту бізнесу на території Черкащини

Очільниця Черкаської обласної прокуратури на виконання доручення Офісу Генерального прокурора провела оперативну нараду з начальниками профільних структурних підрозділів


У Смілі триває літературно-мистецький онлайн конкурс «Українська об’єднує»

Оголошується міський, молодіжний, літературно-мистецький онлайн конкурс «Українська об’єднує» з нагоди Міжнародного Дня рідної мови.


Черкаські ревізори підбили підсумки роботи за 2023 рік

В Управлінні Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області відбулася розширена виробнича нарада, на якій було підбито підсумки роботи за 2023 рік.


Прокуратура оскаржуватиме вирок у справі смерті 7-річного хлопчика у Черкасах

За публічного обвинувачення прокурорів Черкаської обласної прокуратури ухвалено вирок подружжю черкащан, які обвинувачувалися у залишенні дитини в небезпеці, що спричинило її смерть.


У постраждалій Гречківці на 70% виконали роботи із заміни вікон

У постраждалій від російської ракети Гречківці продовжують працювати монтажники. На 70% уже виконані роботи із заміни вікон.


Черкащани передали захисникам ще 6 пікапів

За ініціативи начальника Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця, черкащани долучилися до чергового траншу від Черкащини для наших захисників.