Дню міста Сміла – 30 років (відео)


Лісівники Смілянського лісгоспу постійно підвищують рівень знань та вмінь

Сучасний рівень ведення лісового господарства вимагає постійного фахового вдосконалення працівників цієї галузі.


Смілянська прокуратура відреагувала на факт заниження цін на платні послуги

Смілянська прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом надання послуг зберігання товарно-матеріальних цінностей за заниженими цінами однією із державних організацій


Аварія на недіючому блокпосту: загинув молодий водій легковика

На Черкащині легковик в’їхав у блокпост: від удару автомобіль відкинуло в дерева та розтрощило. Виклик про аварію надійшов близько 6 години 12 вересня.


До 12 років позбавлення волі засуджено терористів так званих «Л/ДНР»

Обласна прокуратура підтримала обвинувачення у 2 кримінальних провадженнях за фактами участі осіб у терористичних організаціях «Луганська/Донецька народні республіки» та сприянні їхній діяльності (ч. 1 ст. 258-3 КК України).


Із середини тижня у нашому краї стане тепліше та перестане дощити

Осінь на Черкащину прийшла рано, всерйоз та надовго. І вже 11 днів поспіль середньодобова температура нижче +15º та на 2-4° нижче кліматичної норми.


Працівники управління Держпраці проводять інформаційну кампанію щодо дотримання трудових прав

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України.


Через замикання електромережі на Черкащині двічі горіли надвірні споруди

Перший випадок стався 11 вересня близько 20:00 у селі Рижанівка Звенигородського району. Пожежу господарчої споруди ліквідували рятувальники 6-ї пожежно-рятувальної частини.


Черкащанин став чемпіоном міжнародних змагань Olympic Hopes 2022

8-11 вересня у місті Братислава, Словаччина, відбулися Міжнародні змагання Olympic Hopes 2022. Близько 1000 спортсменів із 40 країн світу виборювали медалі.


Освітяни можуть пройти курс про психологічну безпеку

Освітянам пропонують пройти безкоштовний онлайн-курс «Психологічна безпека дорослих та дітей під час повітряної тривоги у школі».