Уникав покарання: у селі знайшли чоловіка, що перебував у розшуку

У селі Геронимівка Черкаського району, поліцейський офіцер громади Руськополянської ОТГ виявив чоловіка, якого шукала поліція.


Піротехніки знешкодили близько сотні вибухонебезпечних предметів

За добу піротехнічним розрахунком частини піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення знищено 92 одиниці раніше виявлених вибухонебезпечних предметів.


З Днем народження, Сміло! (відео)


Слідчі оголосили підозру 20-річному чоловіку, який побив сусіда

Подія сталася 4 липня в Умані. Через зауваження власнику, що пес був без намордника та повідця, 56-річний чоловік потрапив з травмами до лікарні.


СМІЛІ – 625 років!

Шановні сміляни, гості міста, Сміла святкує свій День народження. Цьогоріч нашому місту виповнюється вже 625 років з часу заснування. Це особливий день, ювілейний, але нам не до святкувань. Адже всі розуміють – в Україні війна. І нині ми дякуємо Богу, що наше місто не постраждало, не було зруйновне чи окуповане. Тому працюємо ще із більшим […]


У смілянській бібліотеці розпочався «Місячник медіаграмотності»

У центральній міській бібліотеці ім.Олени Журливої розпочався «Місячник медіаграмотності». Актуальність даного курсу зумовлена потребою сприяння формуванню медіаграмотності користувачів різних вікових категорій.


Патрульні продовжують виявляти водіїв в стані сп’яніння

9 вересня, патрулюючи на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах, патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz за порушення ПДР.


ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА ХВИЛИНА МОВЧАННЯ ЩОДНЯ О 09.00 ГОДИНІ