На Черкащині чоловік кинув гранату у працівників поліції

Інцидент стався 9 вересня у селі Галаганівка, на Чигиринщині. Місцеві мешканці повідомили, що чоловік в одному з магазинів демонстрував присутнім гранату.


У Смілі на ходу загорівся автомобіль

10 вересня під час руху у Смілі виникла пожежа автомобіля ВАЗ. Пожежу ліквідували рятувальники 12-ї пожежно-рятувальної частини. Вогнем знищено обладнання моторного відсіку. Причина пожежі встановлюється. Травмованих, на щастя, немає, повідомили в обласному управлінні ДСНС.


У потрійній автотрощі загинуло двоє водіїв

Дві вантажівки та легковик зіштовхнулись на Кам‘янщині. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту відкрили кримінальне провадження.


Вранці над Черкащиною збили ракету

Під час ранкової повітряної тривоги 11 вересня на Уманщині спрацювала ППО. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець. ЗСУ успішно збили ракету. Втім, не обійшлося і без наслідків.


Правоохоронці Черкащини провели уроки безпеки для школярів

В рамках Всеукраїнської акції “Крокуємо до школи безпечно” співробітники ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції спільно з поліцейськими офіцерами громади провели уроки безпеки для школярів Черкащини.