Чоловік вирішив заробити грошей, продаючи нарковмісні таблетки

До суду скеровано обвинувальний акт щодо жителя Уманського району за фактом незаконного збуту наркотиків (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).


В Україні цифровізують соціальну сферу та послугу усиновлення

В Україні наразі реалізується поетапна цифровізація послуги усиновлення, що має на меті зробити послугу більш зрозумілою та зручнішою для людини-заявника на порталі Дія.


Під час застілля чоловік вдарив ножем гостя

Повідомлено про підозру 46-річному жителю міста Жашків за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК).


У занадто нервового чоловіка патрульні виявили, ймовірно, крадені речі

Днями, інспектори під час патруля виявили на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах чоловіка, який побачивши поліцейських, пришвидшив крок та намагався уникнути спілкування з патрульними.


При оформленні житлової субсидії дохід від компенсації за прихисток переселенців не враховуватиметься

Такі зміни до законодавства ініціювало Мінреінтеграції у відповідь на численні звернення громадян. Багато хто з учасників програми «Прихисток»


Завдяки небайдужим черкащанам поліція затримала наркоторговицю

Черкащани повідомили до районного управління поліції про підозрілу жінку, яку постійно помічали в одному з районів міста. Ймовірно вона розповсюджувала наркотики, зазначили небайдужі громадяни.


Смілянські аптеки, де на сьогодні є інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Щотижня інформацію з посиланням на Держлікслужбу області оприлюднює голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.


СБУ викрила трьох колаборанток, які підтримувати Росію у війні проти України. У їх числі смілянка

Служба безпеки України продовжує системну роботу з виявлення колаборантів та прибічників збройної агресії рф на Черкащині.


Жителям Черкащини нагадують, що робити при виявленні підозрілих предметів

Підозрілі предмети та вибухові пристрої можна виявити будь-де: у транспорті, у під’їзді, на вулиці. Часто їх маскують під звичайні побутові предмети. Вибухівка може приховуватись під виглядом сумки, мобільного телефону


За добу пожежі сталися у 4 районах Черкаської області

Впродовж доби рятувальники Черкащини ліквідували 4 пожежі сухої рослинності та сміття. У селі Вільхівець Звенигородського району, рятувальники 6-ї пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу сухої рослинності