Незаконне звільнення ціною у 268 тисяч гривень

Прокурори Черкаської області продовжують скеровувати до суду позови до службових осіб про відшкодування шкоди, заподіяної установі у зв’язку з виплатою незаконно звільненому працівникові коштів за час вимушеного прогулу


У дитячій бібліотеці провели творчу зустріч для смілян та гостей міста

Щовівторка в центральній бібліотеці для дітей проводять традиційні творчі зустрічі для смілян та родин з дітьми, які є тимчасово переміщеними особами.


Чоловік переслідував жінку літнього віку, а потім пограбував

Грабіж стався 27 серпня на вулиці Надпільна у Черкасах. Близько 14:00 години невідомий чоловік переслідував літню жінку. Це зафіксували камери спостереження з приватних будинків.


Школи, які працюватимуть онлайн, прихистять людей

Приміщення шкіл, які мають намір працювати у режимі онлайн, можуть стати прихистком для людей, які переміщені з небезпечних регіонів країни.


У міській лікарні можна зробити сучасну комп’ютерну томографію

На базі комунального некомерційного підприємства “Смілянська міська лікарня” пацієнти можуть отримати сучасну медичну послугу – детальне обстеження за допомогою комп’ютерної томографії.


Держава закупить шкільні автобуси для учнів

Міністерство освіти і науки ініціювало розширення переліку шкіл, для яких можна закупити шкільні автобуси за рахунок залишків коштів освітньої субвенції.


За постійне домашнє насилля жінка постала перед судом

Суд ухвалив обвинувальний вирок стосовно 27-річної жительки Маньківки Уманського району за фактом вчинення домашнього насильства (ст. 126-1 КК України).


Поліцейські вилучили у батька і сина гранати та запали

Батько та син зберігали вибухонебезпечні предмети в автомобілі та будинку. Слідчі відкрили кримінальне провадження.


У ЦНАПі знову можна отримати послугу єМалятко

Надання послуги єМалятко у ЦНАПах відновлено. Доступ мають ЦНАПи, які поновили узгоджені рішення з ДРАЦС, на територіях, де не ведуться активні бойові дії.


ВІДБІЙ!