Смілянину подякували за зразкову службу (відео)


Понад 30 тисяч агровиробників уже зареєструвалися у ДАР для отримання фінансової допомоги

Упродовж тижня кількість заявок за програмою бюджетної підтримки через Державний аграрний реєстр (ДАР), яка фінансується коштами Європейського Союзу, зросла вдвічі.


Повідомлено про підозру чоловікові, який збував боєприпаси

Повідомлено про підозру 31-річному жителю м. Монастирище за фактом носіння, зберігання, придбання та збуту бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).


У Держбюджеті відновлять субвенцію на НУШ

До Державного бюджету на 2023 рік буде повернено субвенцію на Нову українську школу. Про це, за результатами перемовин з представниками Міністерства фінансів, повідомив голова парламентського Комітету


Прибічник комуністичного режиму постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно черкащанина, який поширював комуністичну символіку та пропагував тоталітарний режим (ч. 1 ст. 436-1 КК України).


У Черкасах шахрайка представилась офтальмологом та обікрала пенсіонерку

27 вересня до Черкаського районного управління поліції звернулася 76-річна мешканка Черкас. Вона розповіла, що до неї додому прийшла жінка, яка представилась лікарем офтальмологом


За підтримку держави-агресора чоловік постав перед судом

Чорнобаївським районним судом засуджено жителя одного із сіл Золотоніського району, який займався колабораційною діяльністю (ч. 1 ст. 111-1 КК України).


У смілянській школі обрали нового президента

У школі №7 провели вибори та обрали нового президента. Ним стала учениця 9 класу Анна Каптенко. Ініціативнвна, небайдужа, з чітким переконанням того, що змінювати життя потрібно починати саме з себе.


У нетверезого водія виявили максимальну кількість алкоголю в крові

27 вересня, патрулюючи на вулиці В’ячеслава Чорновола у Черкасах, патрульні зупинили автомобіль Audi A6 за порушення ПДР.


Відбулася 48 сесія міської ради. Коротко про головне із сесії

28 вересня у Будинку рад відбулася сорок восьма сесія Смілянської міської ради під головуванням міського голови Сергія Ананка.