Рибалка-порушник постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 43-річного жителя Золотоніщини за фактом незаконного зайняття рибним промислом, що завдало істотної шкоди (ч. 1 ст. 249 КК України).


За допомогою квадрокоптера вогнеборці виявили пожежу сухої рослинності

1 вересня рятувальниками 6-го пожежно-рятувального загону, під час моніторингу територій у селі Олімпіадівка Драбівської громади, за допомогою квадрокоптера виявлено пожежу сухої рослинності.


Цьогоріч у Смілі розпочали навчання понад 570 першокласників

Цьогоріч День знань у Смілі відбувся нетрадиційно. Школи у новому навчальному році працюють онлайн. Хоч із лютого усі школярі стали навчатися онлайн, 11 смілян навіть у такому форматі показали знання на найвищому рівні


Дороги у Смілі лататимуть допоки дозволятиме погода

Загалом стан справ у Смілі нині стабільний. Про це повідомив міський голова Сергій Ананко. Підприємства та організації працюють без змін, як і об’єкти критичної інфраструктури.


За добу на Черкащині горіли три сміттєзвалища

Впродовж 1 вересня рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію пожеж сміття. Про це повідомили в обласному управлінні ДСНС.


ВІДБІЙ! 14:53


У Смілі готуються до найскладнішого опалювального сезону

Ситуацію щодо цьогорічного опалювального сезону окресли під час прямого ефіру міський голова Сергій Ананко.


УВАГА!ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 14:19


Чоловік орендував автомобіль, а потім його продав

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 21-річного черкащанина, який продав орендований автомобіль (ч. 4 ст. 191 КК України).


Головні цифрові документи в Дії тепер доступні англійською мовою

Щоб перекласти документ англійською, не треба кудись іти чи звертатися до спеціалістів. За 2 кліки можна отримати англомовну версію будь-якого із цих документів: