Черговий номер газети “СМІЛА”

Шановні земляки! Черговий номер газети “СМІЛА” у продажу із 7 вересня: на аукціон виставлено готель “Сміла”, новини Сміли і Смілянщини, Черкаського краю, приватні оголошення та реклама. Ми завжди поряд: підтримуймо, передплачуймо своїх! Подати оголошення, рекламу: тел. 097-194-79-70, тел. 073-209-87-01


“Радіо “Тясмин” – радіо твого міста”

“Радіо “Тясмин” – радіо твого міста” на хвилі 106,4 МHz виповнилося 4 роки. В етері для смілян, кам`янчан, земляків з нинішнього Черкаського району – факти, коментарі, інтерв`ю, обговорення. Найголовніше – мова ведення передач та пісні 100% українською! Наближаємо перемогу разом! Слухайте українське! Дивіться українське! Поширюйте українське! Надія Горбаченко, #НАЦРАДА


У Смілі учасникам пробації провели консультації із правових питань

6 вересня фахівець із зв’язків з громадськістю відділу безоплатної правової допомоги Смілянського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Сокол провела консультації із правових питань


Із 23 до 25 вересня у Смілі хлоруватимуть воду

Комунальне підприємство «ВодГео» повідомляє, що з 8.30 год. 23 вересня до 17.00 год. 25 вересня у Смілі хлоруватимуть мережі водопостачання міста.


Смілянка потрапила до фіналу Дитячого Євробачення

На Facebook-сторінці Євробачення Україна оприлюднили список фіналісток нацвідбору на Дитяче Євробачення-2022. У фінал вийшла п’ятірка учасників з авторськими піснями. Серед них смілянка, учениця 8 класу ліцею “Лідер” Софія Артеменко.


Чоловіка, який працював на ворожу розвідку, засуджено до 12 років ув’язнення

За матеріалами контррозвідки Служби безпеки до реального терміну позбавлення волі засуджено агента головного управління генерального штабу зс рф (більш відомого як ГРУ).


Біля одного із островів на Дніпрі виявили тіло чоловіка

3 вересня біля села Хрещатик Мошнівської громади, на річці Дніпро, в районі острова Плавучий, біля берега одного з малих островів на відстані близько 1200 метрів місцевими рибалками виявлено тіло людини.


Черкащани продовжують показувати неймовірний рівень гри на Євробаскеті-2022

Черкащани Святослав Михайлюк та Іван Ткаченко продемонстрували неймовірний рівень гри у матчі проти Італії на Євробаскет-2022. Про це повідомили у відділенні НОК України у Черкаській області.


+1 врятований хвіст: пожежники допомогли кошеняті, яке не могло злізти з дерева

5 вересня о 20:55 до Служби порятунку “101” міста Ватутіне, від стурбованої місцевої жительки надійшло звернення про допомогу. Як з`ясувалося, на дереві вже тривалий час сидить маленьке кошеня та не може самостійно злізти.


Жінці, яка шахрайством отримала кошти із бюджету, дали іспитовий строк

За результатами досудового розслідування ювенальними прокурорами скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жінки, яка незаконно отримувала соціальні виплати (ч. 1 ст. 190 КК України).