Після інформаційної кампанії роботодавці офіційно оформили майже 380 працівників

Про це інформують в обласному управлінні Держпраці. Фахівці Управління з 1 липня відвідали майже 800 підприємств, установ, організацій.


Чоловіку, який побив 8-річну дитину, оголосили підозру

За процесуального керівництва ювенального прокурора Звенигородської прокуратури жителю м. Ватутіне повідомлено про підозру у нанесенні умисного легкого тілесного ушкодження.


У Черкаському районі рятувальники навчають дітей безпеці життєдіяльності

5 вересня в рамках «Єдиного уроку безпеки», співробітники Черкаського районного управління ДСНС відвідали дошкільні навчальні заклади міста та району.


За грабіж чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі

Повідомлено про підозру особі за фактом відкритого викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України).


У Смілі нині проживає близько 6 тисяч зареєстрованих переселенців

У Черкаській РВА провели щотижневу нараду із керівниками структурних підрозділів Черкаської РВА. Питання номер один – це безпека. Є необхідність проаналізувати роботу структурних підрозділів цивільного захисту громад району


За безперешкодне перевезення товарів патрульний отримував від підприємця щомісяця хабар

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно працівника патрульної поліції в місті Умань Управління патрульної поліції в Черкаській області за фактом одержання неправомірної вигоди.


Черкащанин став найрезультативнішим гравцем у переможних поєдинках на Євробаскеті-2022

Чоловіча збірна України стартувала у фінальній частині Євробаскету-2022. До фінального ростеру увійшли 12 гравців, серед яких троє черкащан – вихованців БК «Черкаські Мавпи»


Чергова колаборантка постала перед судом

Прокурорами Черкаської обласної прокуратури доведено в суді вину жительки міста Черкас за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 436-2 КК України.


У селі загорілася надвірна споруда та згоріла тонна сіна

4 вересня близько 02:42 у селі Тростянець Бобрицької територіальної громади, Черкаського району виникла пожежа в господарчій будівлі, внаслідок якої знищено 1 тонну сіна.


Ваша онука у біді: шахрай виманив у жінки 30 тисяч гривень

Повідомлення про шахрайство до Золотоніського районного відділу поліції надійшло 2 вересня. Жінка розповіла, що близько 14-ї години на міський телефонний номер зателефонував невідомий з розповіддю про лихо