Знущався над співмешканкою: за домашнє насильство засуджено чоловіка

Підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно жителя Черкас, який систематично вчиняв домашнє насильство над своєю співмешканкою (ст. 126-1 КК України).


СБУ повідомила про підозру черговому колаборанту на Черкащині

Служба безпеки України викрила на колабораційній дільності мешканця Канева. За даними досудового слідства, місцевий мешканець активно пропагував злочинну путінську політику через соцмережі.


За збут наркотиків – до 10 років ув’язнення із конфіскацією майна

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської прокуратури слідчими повідомлено про підозру жительці Черкас за фактом незаконного придбання та зберігання психотропної речовини з метою збуту


Черкаське підприємство потребує близько 100 майстрів швейної справи

Черкаська компанія посилює свою позицію на ринку i розвиває напрямок швейного виробництва. Для цього додатково планує залучити близько 100 фахівців за професією швачка, інформують в обласному центрі зайнятості.


Експравоохоронець, якого впіймали на підробленні документів, постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього керівника одного із територіальних підрозділів поліції, який обвинувачується у заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем


У смілянському “Барвінку” продовжують надавати безкоштовну реабілітаційну допомогу дітям

Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Барвінок» протягом багатьох років надає безкоштовну комплексну реабілітаційну допомогу дітям з інвалідністю.


Через порушення правил обгону на дорозі сталася ДТП

8 вересня патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автодорозі Н-16 Золотоноша — Черкаси – Сміла — Умань за участі автомобілів Mercedes Benz та Renault Kadjar.


Аграрії Черкащини продовжують збір сільськогосподарських культур в області

На сьогодні в області зібрано зернових та зернобобових культур на площі 284 тис. га (43% до плану). Валовий збір склав 1,36 млн тонн із середньою урожайністю 47,8 ц/га. Збір ярих зернових культур завершено. Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Збір гречки на Черкащині також підходить до завершення. Цієї культури в області цьогоріч посіяли більше на […]


Майже пів мільйона гривень сплатять порушники міграційного законодавства виявлені на Черкащині

За 8 місяців співробітники Управління ДМС у Черкаській області на території області виявили 255 порушників міграційного законодавства, з яких 135 – неврегульованих (нелегальних) мігрантів.


На засіданні виконавчого комітету затвердили мережу освітніх закладів та утворили нову комісію

У малій залі Будинку рад міський голова Сергій Ананко провів засідання виконавчого комітету на порядку денного якого було винесено 17 питань.