До кінця вересня можна подати заяву щодо виконання податкових обов’язків

Міністерство фінансів 27 липня 2022 року наказом № 225 затвердило Порядок підтвердження можливості чи неможливості виконання платником податків обов’язків.


Черкащанина, який напав та відібрав у жінки телефон, засудили до ув’язнення

Судом засуджено чоловіка, який в умовах воєнного стану напав на жінку та заволодів її мобільним телефоном ( ч. 4 ст. 186 КК України).


У чоловіка, який занервував при появі патрульних, знайшли наркотики

Інспектори роти тактико-оперативного реагування продовжують виявляти осіб із, ймовірно, наркотичними речовинами. Днями, патрулюючи на вулиці Калініна у Черкасах, патрульні виявили чоловіка


Черкащанина підозрюють у поширенні комуністичної символіки

Повідомлено про підозру черкащанину, який поширював символіку комуністичного тоталітарного режиму (ч. 1 ст. 436-1 КК України).


Пояс престижного турніру зі змішаних бойових мистецтв – у смілян

Пояс престижного турніру зі змішаних бойових мистецтв ” YOUNG WARRIORS” вже у Смілі. Його здобули вихованці смілянського спортивного клубу “Прайд”.


За втручання прокуратури до комунальної власності повернуто землі поблизу Черкас

Верховним Судом поставлено крапку у понад трирічному земельному спорі, в якому органи прокуратури оспорювали передачу в оренду понад 60 гектарів сільськогосподарських земель на Катеринопільщині.


Черкаські каратисти – призери чемпіонату світу

Чемпіонат світу з годзю-рю карате відбувся з 8 по 11 вересня в Італії. За нагороди змагались майже 300 учасників з 23 країн – Румунії, Великобританії, Північної Африки, Болгарії, Португалії та Італії.


Уряд відновив ліцензійний контроль над обігом палива, алкоголю та тютюну

Кабінет Міністрів України додав виробництво та торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, паливом, зберігання палива до переліку бізнесів, які в умовах воєнного стану не можуть розпочинати діяльність на принципах декларування.


Освітян Черкащини запрошують взяти участь в обласному конкурсі «І розквітне Україна силою єднання!»

Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників за підтримки Управління освіти і науки ОДА оголошує обласний конкурс «І розквітне Україна силою єднання!».


Смілянські освітяни продовжують шити одяг та плести сітки українським захисникам

У смілянських закладах загальної середньої освіти, поруч з освітнім процесом, продовжується волонтерська діяльність.