Смілянські веслувальники стали призерами всеукраїнських змагань

23-25 вересня у Ковелі завершилися XXXVIII Всеукраїнські змагання “День машинобудівника” з веслування на байдарках і каное. Смілу на змаганнях представили вихованці ДЮСШ “Олімп”, які виступили на високому рівні


Військовослужбовців зі Сміли нагороджено відзнаками президента України

Двох військовослужбовців з Сміли нагороджено відзнаками Президента України, на жаль посмертно. Нагороди отримали рідні полеглих.


На Черкащині СБУ викрила чоловіка який планував приєднатися до «кадировців»

Поплічник агресорів поширював прокремлівську пропаганду, виправдовував ворожі дії окупантів і планував приєднатися до мобільного загону особливого призначення «ахмат» (більше відомого як ОМОН) росгвардії у чеченській республіці.


Правоохоронці затримали чоловіка, який став посередником у хабарництві

На Черкащині правоохоронці затримали чоловіка за одержання хабаря. За версією слідства чоловік, виконуючи функції посередника, отримав 1000 доларів США для подальшої передачі її експерту однієї із установ Черкащини


Сміла стає центром судномодельного спорту України

У Смілі відбулася зустріч провідних судномоделістів України під гаслом: «Bravery made in Ukraine». Сюди приїхали спортсмени із Харкова, Миколаєва, Кропивницького, Одеси, Кривого Рогу та Києва.


За незаконне звільнення посадовець сплатив до бюджету 140 тисяч гривень

Органи прокуратури області продовжують захищати інтереси держави, встановлюючи факти витрачання бюджетних коштів з вини посадових осіб.


ВІДБІЙ! 14:04


У районі обговорили питання підтримки ветеранів та діяльність ветеранських організацій

Охопити належною увагою ветеранів різних категорій, особливо ветеранів російсько-української війни у громадах Черкаського району, забезпечити соціальний захист, сприяти соціальній і професійній адаптації


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 13:33


Водія, через якого 5 років тому загинув пасажир, позбавили волі

Золотоніський суд засудив до позбавлення волі 33-річного жителя Переяслав-Хмельницького району Київської області за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.