За розбійний напад чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно черкащанина, який за попередньою змовою із невстановленою поки що особою вчинили розбійний напад.


Українці старше 18 років зможуть придбати військові облігації через Дію

Уряд затвердив постанову, яка дасть можливість кожному українцю старше 18 років просто і зручно придбати військові облігації через Дію. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.


Цього тижня у нашому краї переважатиме дощова та прохолодна погода

Протягом цього робочого тижня у Черкаській області утримається дощова, прохолодна погода. Про це повідомили в обласному гідрометцентрі.


Послугами обласної служби зайнятості нині користуються понад 13,5 тисяч черкащан

Станом на 1 вересня послуги Черкаської обласної служби зайнятості отримували 13,6 тис. громадян. З них 12,5 тис. осіб мали статус безробітного


Відбулося засідання комісії щодо надання одноразової матеріальної допомоги

19 вересня під головуванням першого заступника міського голови Олександра Лисенка відбулося засідання комісії із надання одноразової матеріальної допомоги громадянам міста та особам, які тимчасово проживають в Смілі


Понад 870 мільйонів гривень податків сплатили цьогоріч підприємці Черкащини

За інформацією в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергія Гришка протягом січня- серпня 2022 року до місцевих бюджетів Черкаської області юридичними особами сплачено 873,5 млн грн податків і зборів.


У Черкасах затримали місцевого жителя за підозрою у збуті наркотиків

Повідомлено про підозру мешканцю Черкас у незаконному придбанні, зберіганні особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту.


За тиждень від коронавірусу померли три особи

Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб продовжує проводити щотижневий моніторинг за захворюваністю на COVID-19.


Смілянські енергетики просять дотримуватися правил енергоефективності. Чому це важливо?

Смілянська міська філія ПАТ «Черкасиобленерго» проводить підготовку об’єктів паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду.


Чоловікам, які неодноразово грабували сусіда, загрожує до 8 років за ґратами

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно чоловіків, які за попередньою змовою в умовах воєнного стану викрали особисті речі сусіда, заволоділи його транспортом