Черкащанин Артем Бондаренко та смілянин Іван Петряк долучилися до гучної сенсації в Лізі Чемпіонів

«Шахтар» розпочав виступ у груповому раунді із розгромної перемоги над німецьким «Лейпцигом». У складі донеччан зіграли черкащанин Артем Бондаренко та смілянин Іван Петряк.


У Смілянському лісгоспі оновили протипожежну технічну базу

Успіх виконання завдань залежить від якості технічного забезпечення. Коли ж робота пов’язана ще й із ризиками для життя – це обов’язкова необхідність.


До 5 років ув’язнення загрожує чоловіку, який ухилився від призову

Повідомлено про підозру 34-річному жителю Монастирища, який ухилявся від призову на військову службу під час мобілізації на особливий період (ст. 336 КК України).


На блокпосту патрульні виявили у водія підроблені документи

Патрульні продовжують виявляти керманичів, що мають документи з ознаками підробки. Днями, під час несення служби на одному із блокпостів біля міста Умань, інспектори зупинили для перевірки автомобіль ВАЗ 21130.


Малі агровиробники можуть отримати допомогу через ДАР

У Державному аграрному реєстрі триває прийом заявок в рамках нової програми допомоги малим агровиробникам на загальну суму понад 1,5 млрд грн (50 млн євро).


В області провели штабні навчання

Взаємодію та співпрацю усіх служб порятунку області перевірили на штабних навчаннях. Задіяли у заході фахівців Управління ДСНС області, поліції, Червоного Хреста та цивільного захисту населення.


На Черкащині засуджено уродженця РФ, який героїзував ворожу армію

Прокурори Черкаської обласної прокуратури довели у суді вину жителя Черкаського району за вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 436-2 КК України.


Відтепер школярі можуть завантажити підручники для навчання з електронної бібліотеки

МОН повідомляє, що на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» розміщено електронну бібліотеку, яка налічує 1 335 підручників і посібників.


У Черкаській області працює “гаряча лінія”, де консультують переселенців

У Черкаській області працює “гаряча лінія” по розміщенню внутрішньо переміщених осіб. Про це нагадують в обласній військовій адміністрації.


З 1 жовтня Уряд збільшить компенсації за програмою «Прихисток»

6 вересня Уряд уклав оновлений Меморандум із Товариством Червоного Хреста України. Ця домовленість відбулася за сприяння Мінреінтеграції.