Увага: два дні у Смілі хлоруватимуть воду

Комунальне підприємство «ВодГео» повідомляє, що з 8.30 год. 23 вересня до 17.00 год. 25 вересня у Смілі хлоруватимуть мережі водопостачання міста.


Чоловіку, який кинув у правоохоронців гранату, повідомили про підозру

Повідомлено про підозру чоловіку за фактами замаху на вбивство працівників правоохоронних органів та носіння бойових припасів, без передбаченого законом дозволу (ст. 348, ч. 1 ст. 263 КК України).


Тиждень фізкультури та спорту у смілянській гімназії

У Смілі триває олімпійський тиждень. Під час Тижня фізичної культури і спорту у смілянській гімназії відбулися інформаційні хвилинки, вікторини, ігри.


В області проводять інформаційні кампанії та нагадують про ризики торгівлі людьми

Про ознаки примусової праці та як не потрапити до пастки торговців людьми розповіли громадянам, працівникам сфери торгівлі і обслуговування населення інспектори праці


Українським захисниками із Черкащини відправили 6 автомобілів

Аграрії Черкащини надійно тримають не лише свій продовольчий, а й фронт підтримки. Ще 6 всюдиходів вирушили від Черкащини в один із підрозділів Військово-Морських сил, що вибиває ворога на херсонському напрямку.


Ще два будинки “Бази вчителів” повернули у власність громади

Черкаська обласна прокуратура в апеляційному суді довела незаконність набуття громадянами права власності на 2 будинки відпочинку майнового комплексу «База вчителів»


Вранці у селі загорівся будинок, його господиня загинула

14 вересня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що в селі Зам’ятниця Медведівської громади, близько 5-ї години ранку виникла пожежа житлового будинку.


За незаконний вилов риби – до 3 років обмеження волі

Повідомлено про підозру 35-річному жителю м. Золотоноша, який незаконно займався рибним промислом (ч. 1 ст. 249 КК України).


Із 16 вересня стартує голосування за фіналісток Дитячого Євробачення

16 вересня старту онлайн-голосування за переможця нацвідбору на Дитяче Євробачення-2022. Про це повідомляє Facebook-сторінка Євробачення Україна.


Стан справ за тиждень 15 вересня (відео)