Двох Героїв провели в останній путь у Смілі (відео)


У Смілі очікується зростання кількості хворих коронавірусом

Про це під час прямого ефіру повідомив міський голова Сергій Ананко, коментуючи стан справ в освітній та медичній сферах. Щодо світи: у деяких дитсадках Сміли продовжують працювати чергові групи, у школах, то цьогоріч діти скрізь навчаються дистанційно.


Рибалка-порушник наловив риби на 109 тисяч гривень

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів управління патрульної поліції в Черкаській області та працівники Державної екологічної інспекції провели заходи з протидії незаконному вилову водних біоресурсів.


Латання доріг, водопостачання та графік руху транспорту: міський голова про стан справ у Смілі за тиждень

Як повідомив міський голова Сергій Ананко під час прямого ефіру, у Смілі триває усунення аварійної ямковості.


В Україні остаточно заборонили діяльність «ОПЗЖ»

15 вересня Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду України відхилив апеляційну скаргу проросійської політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» («ОПЗЖ»)


ВІДБІЙ!


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА!


На Черкащині спрацювала система протиповітряної оборони

Сьогодні під час чергової повітряної тривоги в небі над Черкащиною спрацювала ППО. Є незначні пошкодження кількох нежитлових будівель і аварійне відключення об’єктів електропостачання. Невдовзі їхня робота буде відновлена.


У Смілі активно готуються до нового опалювального сезону

У Смілі активно готуються до опалювального сезону. Про це під час щотижневого прямого ефіру повідомив міський голова Сергій Ананко.


Суд виніс вирок чоловіку, який у соцмережах підтримував збройну агресію Росії проти України

Прокурорами Черкаської обласної прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жителя Канева за колабораційну діяльність.