За добу двічі горіли надвірні споруди

За добу на Звенигородщині рятувальники ліквідували дві пожежі надвірних споруд. Перший випадок стався у селищі Єрки. Вогонь, що охопив покрівлю та перекриття споруди на площі 21 квадратний метр


Цьогоріч тарифи на тепло будуть без змін

Міський голова Сергій Ананко розповів стан справ у Смілі за тиждень. Загалом у місті нині спокійно. Об’єкти інфраструктури працюють без змін.


У Смілі тривають роботи із усунення аварійної ямковості

Що і де нині роблять розповів під час прямого ефіру міський голова Сергій Ананко. Так, на вулиці Віри Гордієнко нині роботи завершено.


Через необережність у селі згоріло понад дві тонни соломи

25 серпня близько 17:50 у селі Синьооківка на вулиці Польовій, виникла пожежа соломи в тюках. Пожежу, що охопила понад 2 тонни соломи о 19:15 ліквідували рятувальники 8-ї пожежно-рятувальної частини. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.


У смілянському ЦНАП відтепер можна отримати послугу щодо присвоєння спортивного розряду

Відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради організував отримання послуги «Присвоєння спортивних розрядів спортсменам: II та III спортивний розряд».


24-річну жінку судитимуть за привласнення бюджетних коштів

За процесуального керівництва Уманської прокуратури завершено досудове розслідування за фактом заволодіння бюджетними коштами.


Фінляндія продовжить підтримку української школи

В Україні буде продовжений проєкт «Фінська підтримка реформи української школи». Відповідну угоду між Україною та Фінляндією щодо продовження реалізації проєкту підписали прем’єр-міністри обох країн, передає osvita.ua.


В Україні створюють спроможну мережу медичних закладів

Створення спроможної мережі лікарень дозволить забезпечити українців якісними медичними послугами, які відповідають міжнародним стандартам та практикам. Мережа будується за принципом госпітальних округів.


Патрульні виявили у молодика понад 20 пакетиків із наркотиками

25 серпня, патрулюючи на вулиці Припортова у Черкасах, інспектори помітили чоловіка, який поводив себе підозріло та, побачивши поліцейських, пришвидшив крок та різко змінив напрямок руху.


Засідання виконавчого комітету: головні питання

У малій залі смілянського Будинку рад під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 24 питання.