Смілянська прокуратура підозрює директора дослідної станції у зловживанні службовим становищем

За процесуального керівництва Смілянської прокуратури повідомлено про підозру колишньому директору державної сільськогосподарської дослідної станції за зловживання службовим становищем


Вогнеборці дбають про збереження врожаю

Аби жнивна кампанія пройшла без втрат, співробітники Уманського та Звенигородського районних управлінь перевіряють дотримання аграріями протипожежних заходів в місцях збирання, переробки та зберігання зернових.


Черкаським поліцейським провели навчання із тактичної медицини

На базі обласного управління Національної поліції для працівників різних служб Главку провели заняття з інструкторами з тактичної медицини. Правоохоронці отримали не тільки додаткові теоретичні знання, а й практичні.


З 1 вересня в Україні планують масово запустити процес приватизації

1 вересня в Україні має масово стартувати приватизація. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час селекторної наради з керівниками областей 3 серпня. Про це інформує Урядовий портал.


Колишня працівниця виправної колонії зберігала вдома канабіс

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього працівника пенітенціарної установи. За версією слідства колишня працівниця державної установи «Старобабанівська виправна колонія (№92)»


Смілянські спортсмени провели тренування у Карпатах

Наприкінці липня для юних спортсменів Сміли відбулась непересічна подія. Протягом 8 днів 45 таеквондистів тренувалися у горах.


Працівник поліції постав перед судом за хуліганство у нетверезому стані

Золотоніським судом Черкаської області засуджено дільничного офіцера поліції сектору превенції Золотоніського районного відділу поліції.


В Україні посилили кримінальну відповідальність за підпали опалого листя та стерні

Йдеться про дії, що спровокували знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу, інформують в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.


Суд виніс вирок смілянину, який підтримував окупантів

За участі прокурорів обласної прокуратури винесено вирок жителю Сміли за виправдовування, визнання правомірною та заперечення збройної агресії російської федерації проти України (ч. 3 ст. 436-2 КК України).


З початку року у нашій області зареєстрували понад 8,5 тисяч безробітних молодих черкащан

З початку року в Черкаській обласній службі зайнятості зареєструвалося 8579 безробітних молодих людей. Натомість у січні-червні минулого року Черкаська обласна служба зайнятості фіксувала 11449 безробітних