Привітали ювілярку (відео)


Черкаські борці – призери всеукраїнських змагань

Чемпіонат України серед чоловіків і жінок зі спортивного та бойового самбо, а також Всеукраїнський турнір «Кубок Юна Україна» з боротьби самбо серед юніорів, юніорок відбувся у Києві з 16 по 19 серпня.


У школах щоденно проводитимуть хвилину мовчання

У закладах освіти щоденно о 9 годині 00 хвилин має проводитись загальнонаціональна хвилина мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.


ВІДБІЙ!


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА!


Смілянські рятувальники завершили пошуки зниклого а Дніпрі чоловіка

Закінчилися триденні пошуки потонулого чоловіка біля черкаського пляжу Робінзон на р. Дніпро. Про це повідомили у Смілянській водолазно-рятувальній службі.


Посеред ночі у селищі загорівся цех пилорами

23 серпня близько 02:45 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селищі Маньківка, виникла пожежа в одноповерховій будівлі сушильного цеху деревини, що на вулиці Олімпійська.


57-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві, посадили під варту без права внесення застави

Черкаська обласна прокуратура проводить процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за підозрою 57-річного чоловіка в умисному вбивстві особи, а також у замаху на умисне вбивство двох осіб


У Смілі відзначили День Державного Прапора України (відео)


Лише за вихідні черкаські патрульні виявили 11 нетверезих водіїв

Днями патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Благовісна у Черкасах за участі автомобілів Ваз та Mazda.