Під час земляних робіт на одній із вулиць міста виявили артилерійський снаряд

5 серпня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що на вулиці Максима Залізняка у Черкасах, під час земляних робіт у дворі 5-ти поверхового житлового будинку виявлено 1 артилерійський снаряд


За 7 місяців на Черкащині виявили понад сотню нелегальних мігрантів

За 7 місяців 2022 року працівники обласного Управління ДМС виявили 210 порушників міграційного законодавства, з яких – 109 нелегальних мігрантів.


Вічна пам’ять: на Черкащині попрощалися із загиблими захисниками

В Черкаському районі попрощалися з Героями, які поклали життя за нашу свободу, незалежність і державність.


Черкащани представлятимуть Україну на мультиспортивному чемпіонаті Європи

Черкащани Ілля Ковтун та Юлія Касяненко представлятимуть Україну на мультиспортивному чемпіонаті Європи. Про це повідомили у відділенні НОК України у Черкаській області.


Поліцейські затримали чоловіка, який викрав із гаража автомобіль

4 серпня близько 18-ї години, до поліції Черкаської області надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортного засобу Jeep Compass у місті Ватутіне.


Футболіст Іван Петряк присвятив гол родичу, який загинув на війні

Український футболіст угорського “Фехервару” родом зі Сміли, Іван Петряк забив гол у матчі кваліфікації Ліги конференцій проти молдавського “Петрокуба” (5:0).


Із 8 до 11 серпня у Смілі видаватимуть талони на отримання допомоги переселенцям

У понеділок, 8 серпня, з 9:00 до 16:00 години в приміщенні Смілянського управління праці та соціального захисту населення


Усі школи з укриттями підключать до wi-fi

Українські дитсадки, школи, профтехи, коледжі та університети безоплатно отримають роутери та необхідну техніку для підключення до швидкісного інтернету в укриттях від телеком-компаній.