Молодь інвестує в Перемогу (відео)


Поліцейський постане перед судом за незаконне затримання

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно дільничного офіцера поліції Уманського районного управління поліції за незаконне затримання (ч. 1 ст. 371 КК України).


Рибалки-браконьєри завдали шкоди на понад 263 тисячі гривень

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів управління патрульної поліції в Черкаській області та працівники екологічної інспекції проводять заходи з протидії незаконному вилову водних ресурсів.


До 5 років ув’язнення – за підтримку дій країни-агресора

У суді доведено вину громадянина України, який є уродженцем російської федерації. За даними слідства обвинувачений із березня до червня 2022 року в одній із соціальних мереж поширював публікації


У селі під час куріння мало не згорів будинок

Рятувальники нагадують, людська недбалість часто є причиною виникнення пожеж. Паління в ліжку є однією з найнебезпечніших причин, що призводить не тільки до пошкодження власних речей, але й до летальних випадків.


Невдовзі запрацює новий державний онлайн-ресурс для закупівлі дров

До початку опалювального сезону планується запуск державного онлайн-ресурсу для продажу дров населенню «ДроваЄ». Зараз він на стадії розробки.


Чоловіка, який зухвало викрав автомобіль з гаража, посадили під домашній арешт

33-річний підозрюваний перебуватиме на цілодобовому домашньому арешті. Такий запобіжний захід чоловіку обрав суд. Слідчі відкрили ще одне кримінальне провадження.


Через необережність у селі згоріло 80 тонн соломи

11 серпня близько 21:20 у селі Скотарево Шполянської територіальної громади, виникла пожежа скирти соломи.


В обласному центрі зайнятості назвали поширені помилки при заповненні бізнес-планів

З кожним днем охочих скористатися новою урядовою програмою щодо отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу стає все більше по всій країні.


За інтим із неповнолітньою 18-річний молодик постав перед судом

Черкаська прокуратура підтримала обвинувачення за фактом вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку (ч. 1 ст. 155 КК України).