Фінальна прогулянка мовленнєвого проєкту (відео)


Гран-прі у колективу з Балаклеї (відео)

https://www.youtube.com/watch?v=RlSpMpd7aJs


У старому лісництві Смілянського лісгоспу знайшли артефакти часів графа Потоцького

Нещодавно керівництво Смілянського лісгоспу вирішило відновити покинуту криницю на території лісгоспу, адже це одна із історичних пам’яток, а ще вона дуже вдало розташована обабіч нової лісової дороги.


У чотирьох аптеках Сміли на сьогодні є інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Щотижня інформацію з посиланням на Держлікслужбу області оприлюднює голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.


Двом наркоторговцям повідомили про підозру

Слідчими Уманського районного управління поліції затримано 49-річну жительку Уманського району, яка перевозила в автомобілі 5 гумових згортків із наркотичною речовиною – метадоном з метою їх подальшого збуту.


Юні сміляни стали учасниками майстер-класу та створили «Голуба Перемоги»

Активні відвідувачі Смілянської центральної бібліотеки для дітей, а це юні сміляни та гості міста відвідали майстер-клас та створили «Голуба Перемоги».


У шкільних програмах посилено патріотичну складову

Міністерством освіти і науки посилено патріотичну складову у шкільних програмах, за якими навчатимуться українські учні.


Залишки освітньої субвенції на місцях зростають, – Мінфін

На рахунках місцевих бюджетів акумульовано понад 14 млрд грн невикористаних залишків коштів освітньої субвенції. Про це повідомив заступник міністра фінансів Роман Єрмоличев, передає osvita.ua.


За домашнє насильство чоловік постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя одного із сіл Золотоніського району за фактом вчинення домашнього насильства стосовно своєї дружини (ст. 126-1 КК України).


Понад 11 тонн гуманітарної допомоги отримали громади Черкащини

Цього тижня три територіальні громади області отримали гуманітарні вантажі. Так Черкаська обласна військова адміністрація продовжує допомагати громадам області та забезпечувати гуманітарні потреби