ВІДБІЙ! 18:22


РосЗМІ “розганяють” фейки щодо цивільної інфрастуктури нашої області

У випадку повітряної тривоги – негайно убезпечуйтеся! На цьому особливо наголосив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.


Національний банк запустив сайт із фінансової грамотності “Талан”

Сайт із фінансової грамотності “Талан” запрацював відсьогодні. Проєкт створений спеціально для освітян, які працюють з дітьми та дорослими, повідомляють в НБУ.


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 16:52


Палія сухостою притягнули до відповідальності

1 серпня під час профілактичного рейду у селі Товста Вільшанської громади, співробітники Звенигородського управління ДСНС притягнули до адміністративної відповідальності правопорушника, який вирішив спалити стерню.


Черкаський район продовжує отримувати допомогу від місцевих волонтерів та із-за кордону

Майже щодня Черкащина приймає та відправляє гуманітарні вантажі військовим підрозділам, громадам та громадським організаціям.


Смілянські лісівники за І півріччя сплатили майже 48 мільйонів гривень

У воєнний період та складні часи, що переживає держава, економічний аспект її функціонування має надважливе значення. У результаті своєї виробничої діяльності ДП «Смілянський лісгосп» за перше півріччя 2022 року сплатило 47,890 млн грн податків. У порівнянні з аналогічним періодом у минулому році – це приблизно на 20 млн грн більше. Із цих коштів до державного […]


Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували пташеня

Днями вогнеборці прибули на ліквідацію чергової пожежі очерету на відкритій території у селі Сарни Монастирищенської громади.


За вилов риби у нерестовий період чоловік постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя Звенигородки за фактом незаконного зайняття рибним промислом, що завдало істотної шкоди (ч. 1 ст. 249 КК України).


Правоохоронці повернули додому жінку літного віку

Днями, патрульні отримали виклик про те, що на бульварі Шевченка у Черкасах заявниця виявила літню жінку, яка загубилась та не орієнтується на місцевості.