ВІДБІЙ! 19:11


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 18:28


Рятувальники продовжують проводити інформаційні рейди для жителів Черкащини

Співробітники Черкаського та Золотоніського районних управлінь ДСНС вкотре провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, щодо правил поводження з вибухонебезпечними предметами.


В Україні аграрії зібрали понад 17 млн тонн зерна

Жнива 2022 тривають. Сільгосптоваровиробники 11 областей України повністю закінчили обмолот гороху, а аграрії Одещини і Миколаївщина на 99% закінчили збирання пшениці.


За тиждень у волонтерському центрі понад 200 переселенців отримали допомогу

У Смілі діє кілька волонтерських центрів. Один із них працює за адресою вул.Т.Шевченка, 1, це адмінкорпус КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги”.


Школи без укриттів працюватимуть онлайн

З 1 вересня в офлайн-режимі працюватимуть лише ті навчальні заклади, в яких є належно обладнані укриття. Про це повідомив заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко


У школах Сміли постійно працюють над тим, щоб допомагати українським захисникам

У смілянських школах продовжують активно працювати над тим, щоб допомагати українських захисникам тут, в тилу. Допомагають, як проєктами, так і гуманітарною допомогою.


Сміляни внічию зіграли у черговому матчі районного благодійного турніру «Кубок Героїв ЗСУ»

У Черкаському районі продовжуються змагання в рамках районного благодійного турніру «Кубок Героїв ЗСУ». Цими вихідними відбулися матчі:


Колишній керівник поліції привласнив кошти, а нині переховується від слідства

Повідомлено про підозру колишньому керівнику одного із територіальних підрозділів ГУНП в Черкаській області за заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем


ВІДБІЙ! 13:36