День молоді у міському парку (відео)


Через необережність під час куріння згоріли сіно та солома

14 серпня близько 10:05 у селі Розсохуватка Катеринопільської територіальної громади, виникла пожежа в господарчій будівлі на вулиці Центральна.


У «Дії» з’явився новий документ

Користувачам державного сервісу «Дія» став доступний новий документ. Йдеться про довідку про доходи, яка необхідна для отримання візи до окремих держав світу, оформлення кредиту та отримання субсидії.


Рятувальники ліквідували наслідки двох ДТП та деблокували тіло водія

13 серпня близько 09:19 у селі Житники Жашківської громади, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля “Reno Laguna”.


На Черкащині завершися футбольний турнір “Кубок Героїв ЗСУ”

Півтора місяці насичених футбольних двобоїв між командами області та спільна благодійна мета. На Черкащині видовищною грою відзначили фінал футбольного турніру “Кубку Героїв ЗСУ”.


У нашій області збільшується кількість хворих на гострі кишкові інфекції

За минулий тиждень у нашій області зафіксували 40 випадків гострих кишкових захворювань. Про це повідомили в обласному лабораторному центрі контролю та профілактики хворою за результатами щотижневого моніторингу.


Боротьба за повернення «Бази вчителів» громаді триває

Прокуратура продовжує активну роботу щодо повернення будинків відпочинку територіальній громаді, які входять до цілісного майнового комплексу «База вчителів».


Черкащанам роз’яснюють, хто може отримати другу бустерну дозу вакцини проти COVID-19

Згідно з наказом Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.2022 №1249 рекомендовано введення другої бустерної дози мРНК вакциною з інтервалом щонайменше 4 місяці від першої бустерної дози для окремих груп ociб


Канадці допоможуть у відновленні Черкаської області

Соціальна, медична, гуманітарна сфери. Канада зацікавлена у відновленні Черкащини. Перспективні напрями співпраці обговорили днями в ОВА представники Канадського Червоного Хреста, Черкаської обласної організації


На Черкащині викрили групу наркоторговців

Повідомлено про підозру 4 жителям Звенигородського району, які збували психотропні речовини та наркотичні засоби в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України).