У Смілі освітяни організували пошив одягу для захисників

Освітяни Сміли продовжують активно підтримувати українських захисників. Допомагають усім, чим можуть – збирають продукти, передають потрібні речі, а частину із них шиють самі.


Програма “Доступна іпотека”: на вартість житла впливатиме його регіональне розташування

Програма “Доступна іпотека”, яку Уряд запускає з жовтня, буде реалізовуватись з урахуванням регіонального аспекту. Сума іпотечного кредиту буде залежати від регіону та населеного пункту, в якому учасник хоче придбати квартиру.


Керівництво громад зобов’язують оформлювати документи на землю біля шкіл

Прокуратура встановила, що однією з селищних рад Уманського району не вжито заходів для оформлення документів на земельну ділянку на території школи площею 4,4 га, вартістю майже 7 млн грн.


За добу із водойм Черкащини витягнули двох людей

На Уманщині у селі Зелений Ріг Жашківської територіальної громади, у місцевому ставку під час купання почав тонути чоловік.


Черкащина і мед: в управлінні статистики розповіли, чи багато меду виробляють у нашому краї

День пасічника – професійне свято бджолярів – в Україні почали відзначати з 1997 року. Він встановлений Указом Президента і святкується щорічно 19 серпня.


В Україні триває реалізація програми «Безпечна школа»

В Україні триває реалізація програми «Безпечна школа» щодо облаштування укриттів у відносно безпечних регіонах за підтримки донорів.


Проєкт Дія.Бізнес допомагає підприємцям розпочати або відновити роботу в умовах війни

Про це повідомили в Телеграм-каналі Дії. Малий та середній бізнес завдяки проєкту отримує консультації та покрокову інструкцію: від пошуку ідеї до її реалізації та масштабування.


До Дня Незалежності випустять марку із символами війни. Якою вона буде

“Вільні, незламні, непереможні”: українцям показали, як виглядатиме марка з символами війни до Дня Незалежності. Ескіз блок-марки опублікував генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.


За підтримку збройної агресії проти України чоловіка взяли під варту

Прокурори обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Золотоніщини за обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 436-2 КК України.


За допомогою онлайн платформи ДАР агровиробники зможуть отримати субсидії та позики

Міністерство аграрної політики та продовольства України 12 серпня 2022 року запустило онлайн платформу Державний аграрний реєстр (ДАР)